fbpx

Stallone: “Έχετε δει τον Dolph Lundgren; Είναι σαν ένα φορτηγό”

Stallone: “Έχετε δει τον Dolph Lundgren; Είναι σαν ένα φορτηγό”

Οι ταινίες της σειράς Rocky σημάδεψαν γενιές και γενιές. Ο Stallone κατάφερε με έναν μαγικό τρόπο να βάλει την πυγμαχία σε όλα τα σπίτια και να γίνει ο μόνος μη πυγμάχος που πυγμαχικό άγαλμά του κοσμεί την πόλη της Φιλαδέλφεια. 

Τα παραλειπόμενα από τα γυρίσματα των ταινιών είναι πολλά, πάρα πολλά. Ένα από αυτά είχε πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Stallone και τον Dolph Lundgren. Ο Stallone αποφάσισε ότι για τα γυρίσματα του αγώνα στο «Rocky IV» (1985), αυτός και ο Ντολφ θα έπρεπε να χτυπηθούν πραγματικά, ώστε να αυξηθεί η ένταση της σκηνής. Αφού έκανε τρεις λήψεις με τον “Rocky” να χτυπά στα πλευρά, ο Stallone ένιωσε ένα κάψιμο στο στήθος του, αλλά το αγνόησε. Αργότερα το ίδιο βράδυ, είχε δυσκολία στην αναπνοή και μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Ανακαλύφθηκε ότι η αρτηριακή του πίεση ήταν πάνω από 200 και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε πτήση χαμηλού ύψους από τον Καναδά στο νοσοκομείο St. John’s στη Σάντα Μόνικα, όπου παρέμεινε στην εντατική για τέσσερις ημέρες. Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι ο Lundgren τον είχε χτυπήσει τόσο δυνατά στο στήθος, η καρδιά του Stallone είχε χτυπήσει στο στέρνο του και άρχισε να διογκώνεται, διακόπτοντας την παροχή αίματος και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου σε όλο το σώμα.

Η ασφαλιστική εταιρεία του Stallone νόμιζε ότι προσποιούταν, λέγοντας ότι τα τραύματά του έμοιαζαν με τραύματα που προκαλούνται «από μετωπικές συγκρούσεις όταν το τιμόνι χτυπά στο στήθος». Ο Stallone απάντησε: “Έχετε δει τον Dolph Lundgren; Αυτό είναι ένα φορτηγό! Αυτό είναι ένα τιμόνι! Αυτό κι αν είναι μετωπική σύγκρουση!” Η ασφαλιστική του εταιρεία δε χρειάστηκε κάτι περισσότερο για να τον καλύψει πλήρως.

Πάνω από 8.000 άτομα πέρασαν από οντισιόν για το μέρος του Ιβάν Ντράγκο. Ο Lundgren απορρίφθηκε αρχικά από τους διευθυντές κάστινγκ επειδή ήταν πολύ ψηλός. Αργότερα είχε την ευκαιρία να στείλει φωτογραφίες και να συναντήσει τον Stallone, ο οποίος του είπε ότι είχε μια καλή ευκαιρία να πάρει το ρόλο. Έπρεπε όμως να πάρει είκοσι κιλά μυών. Συνολικά, ο Lundgren χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να κερδίσει το ρόλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά