fbpx

ONE Fight Night 16: Μετά το Muaythai πρωταθλητής και στο Kickboxing ο Βρετανός Jonathan Haggerty (vid)

ONE Fight Night 16: Μετά το Muaythai πρωταθλητής και στο Kickboxing ο Βρετανός Jonathan Haggerty (vid)

Ο Βρετανός Jonathan Haggerty ήταν ήδη ένας από τους πιο περιζήτητους αθλητές του ONE FC αλλά μετά τη νίκη του επί του Βραζιλιάνου Fabricio Andrade που του χάρισε τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή του ONE FC στο Kickboxing και τον έκανε πρωταθλητή σε δύο αθλήματα του promotion, ο 26χρονος είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος για πολλούς αθλητές του ONE.

Με μια απίστευτη επίδειξη δυναμισμού, ο Βρετανός σούπερ σταρ αποδεκάτισε τον αντίπαλό του στην διεκδίκηση του κενού Παγκόσμιου τίτλου του ONE στην bantamweight κατηγορία στο Kickboxing, στο main event του ONE Fight Night 16 την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Ο Haggerty, ο οποίος κατέχει ήδη τον Παγκόσμιο τίτλο του ONE FC στο Muay Thai στην bantamweight κατηγορία, μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, σφυροκοπώντας τον αντίπαλό του με χέρια και πόδια, ξεσηκώνοντας τους θεατές στο θρυλικό στάδιο Lumpinee στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Ο Andrade, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ONE FC στο MMA στην bantamweight κατηγορία, απέκρουσε τις πιο πολλές από τις επιθέσεις του Βρετανού προσπαθώντας να αντεπιτεθεί κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες άλλες χωρίς.

Στον επόμενο γύρο θα έρθει η πτώση του Βραζιλιάνου. Περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη του δεύτερου γύρου, ο Haggerty πέρασε στον Andrade ένα αριστερό ψηλό λάκτισμα ενώ συνέχισε να τον σφυροκοπεί χτυπώντας τον με γροθιές.

Τα επόμενα 40 δευτερόλεπτα για τον Haggerty ήταν τόσο τρομακτικά όσο και συναρπαστικά. Τρομακτικά γιατί ανά πάσα στιγμή μία από τις κόντρες του Andrade θα μπορούσε να αλλάξει τη δυναμική του αγώνα και συναρπαστικά επειδή ο Haggerty ήταν πάντα μια γροθιά μακριά από τη δόξα του πρωταθλητή δύο αθλημάτων του promotion.

Ένα τελευταίο δεξί χέρι από τον Haggerty τρύπησε την γκαρντ του Andrade και τον έστειλε στον καναβάτσο, εκεί όπου ο Βραζιλιάνος πάλεψε να ξανασταθεί στα πόδια του. Ο διαιτητής Olivier Coste σταμάτησε τον αγώνα στο 1:57 του δεύτερου γύρου, απονέμοντας στον Haggerty τον Παγκόσμιο τίτλο Kickboxing του ONE FC στην bantamweight κατηγορία.

Αυτή ήταν η 21η νίκη στην καριέρα του Βρετανού που μαζί με τον Παγκόσμιο τίτλο κέρδισε και ένα διπλό μπόνους απόδοσης $100.000 από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ONE FC, Chatri Sityodtong.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την σκληρή μάχη των δύο πρωταθλητών καθώς και ολόκληρη τη διοργάνωση.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ