fbpx

Έλαμψε η Φρατζεσκάκη στην έναρξη του Μεσογειακού Μουάιτάι (vid)

Έλαμψε η Φρατζεσκάκη στην έναρξη του Μεσογειακού Μουάιτάι (vid)

Η 17χρονη Χρυσάνθη Φρατζεσκάκη ήταν η αθλήτρια που ξεχώρισε στην πρεμιέρα του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Μουάιτάι, που διεξάγεται στο Λουτράκι 2-5 Νοεμβρίου. Μια διοργάνωση ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα μας καθώς αποτελεί την πρώτη διεθνή διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι.

Η Χρυσάνθη αθλήτρια του Νίκου Κορδαλή και του Α.Σ. Καλλίμαχος πέτυχε την μοναδική νίκη με νοκ άουτ (TKO) στους αγώνες που έγιναν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης. Η αντίπαλος της Nikol Banska πρωταθλήτρια Τσεχίας με ρεκόρ 14-2 φάνταζε ως το φαβορί, μέχρι την ώρα που οι δύο αθλήτριες πέρασαν τα σχοινιά και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στα ρινγκ. Λίγο μετά την τελετή έναρξης, με τους Προέδρους και επισήμους όλων των συμμετεχόντων χωρών παρόντες, η Φρατζεσκάκη κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

Χρυσάνθη Φρατζεσκάκη και Νίκος Κορδαλής

Η Φρατζεσκάκη όπως αρέσκεται να κάνει συνήθως, ξεκίνησε με συνεχόμενη πίεση από την αρχή του πρώτου γύρου με εναλλαγές πυγμαχικών χτυπημάτων με αγκώνες και οδήγησε την Τσέχα στο να δεχτεί μέτρημα. Στο ενδιάμεσο διάλειμμα των γύρων η Banska με ξεκάθαρα νοήματα έδειξε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα καθώς εκτός από σωματικά είχε κοπεί και ψυχολογικά. Έτσι δεν μπήκε στον 2ο γύρο να αγωνιστεί.

Σημαντική νίκη για την αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας που αύριο βλέπει το υψηλότερο σκαλί του βάθρου αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Πρωταθλήτριας Ιταλίας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά