fbpx

Ευαγγελία Αγγελοπούλου: Απίστευτο συναίσθημα όταν ακούγεται ο εθνικός ύμνος

Ευαγγελία Αγγελοπούλου: Απίστευτο συναίσθημα όταν ακούγεται ο εθνικός ύμνος

Η Ευαγγελία Αγγελοπούλου στον τελικό των 46 κιλών αντιμετώπισε την Silvia Meltzer από τη Ρουμανία, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, πήρε τη νίκη και το χρυσό. “Ήταν απίστευτο συναίσθημα όταν σηκώθηκε το χέρι μου, αναδεικνύοντας με νικήτρια. Απίστευτο συναίσθημα κι όταν ανεβαίνεις στο βάθρο κι ακούγεται ο εθνικός ύμνος”. 

Η Ευαγγελία, αθλήτρια που προπονείται με τον Βλαδίμηρο Χριστοφορίδη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αποδεικνύοντας ότι είναι μία εξαιρετική πυγμάχος με μέλλον. “Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, με μια πολύ δύσκολη και έμπειρη αντίπαλο. Όμως έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν ανεβαίνεις στο ρινγκ τα ξεχνάς όλα, εστιάζεις στο να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να κερδίσεις. Θέλω να κερδίσω όσο πιο πολλά μετάλλια μπορώ, να πάω και να κερδίσω το παγκόσμιο”. 

Η Ευαγγελία Αγγελοπούλου είχε κι άλλη μια διάκριση εξίσου σημαντική. Αναδείχτηκε η κορυφαία αθλήτρια της διοργάνωσης, με το βραβείο να έρχεται δια χειρός του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Ιωάννη Φιλιππάτου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά