fbpx

Ο Oleksandr Usyk στο πλευρό του Tyson Fury στον αγώνα με τον Francis Ngannou

Ο Oleksandr Usyk στο πλευρό του Tyson Fury στον αγώνα με τον Francis Ngannou

Ο Oleksandr Usyk ήταν δίπλα στο ριγνκ καθώς ο Francis Ngannou έφτασε πολύ κοντά στο να νικήσει τον Tyson Fury στον μεταξύ τους αγώνα  στη Σαουδική Αραβία αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν υπήρχε καμία προσδοκία για τον πρώην πρωταθλητή του UFC στο ντεμπούτο του στο ρινγκ, αλλά έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση που προκάλεσε συζητήσεις σε όλο τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

Αναμενόταν μια νίκη ρουτίνας για τον Fury αλλά ο Ngannou είχε αλλά σχέδια. Δίπλα στο ρινγκ βρισκόταν και ο Usyk, μαζί με ένα πλήθος διάσημων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των Mike Tyson και Eminem, αλλά αυτό που συνέβη τον έκανε να αντιδράσει  με τρόπο που δεν το περίμενε κανένας.

Ο αγώνας αυτός σήμαινε πολλά για τον πρωταθλητή Oleksandr Usyk, ο οποίος ήλπιζε σε μια νίκη του Fury για να εξασφαλίσει τελικά την μεταξύ τους συνάντησή τους αργότερα φέτος.

Ήταν ξεκάθαρο ότι υποστήριζε τον Fury και φάνηκε εξαιρετικά νευρικός μετά το knockdown, οπότε αποκαλύπτει ότι προσπάθησε να «κάνει γωνία» στον Βρετανό που πάλευε να σηκωθεί στο μέτρημα.

Σε συνέντευξή του στο Boxing King Media μετά τον αγώνα δήλωσε: «Στο knockdown, είπα, «Ουάου, ουάου, ουάου, ουάου, ουάου – Φράνσις, πρόσεχε, σε παρακαλώ! Φώναζα Τάισον, χτύπα, χτύπα. Είναι αλήθεια, ήμουν λίγο νευρικός που ο αγώνας μας κινδύνευε. Άρχισα ακόμη και να του φωνάζω πράγματα, όπως: “Χρησιμοποιήστε το jab σου, χτύπα τον πιο γρήγορα”. Αυτό είναι όλο»

Πάει για Φεβρουάριο το Φιούρι-Ούσικ

«Μπορεί να φαίνεται παράξενο όταν ο μελλοντικός αντίπαλός μου αγωνίζεται και είμαι εδώ για να τον επευφημώ και να του φωνάζω μερικές συμβουλές. Μάλλον φαίνεται περίεργο, αλλά από την άλλη, εγώ, η ομάδα μου, η χώρα μου, όλος ο κόσμος θέλει να δει τον αγώνα να γίνεται, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το πραγματοποιήσουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά