fbpx

Νίκη Ζολλάνι, Ζουμπούλης και Μαυράκη πήγαν στα σημεία στο Λουξεμβούργο (pics)

Νίκη Ζολλάνι, Ζουμπούλης και Μαυράκη πήγαν στα σημεία στο Λουξεμβούργο (pics)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Rama camp στη διοργάνωση ADLER Fight Championship στο Λουξεμβούργο με αγώνες Kickboxing και Muay Thai. Οι Κώστας Θεοδούλου και Κώστας Πρεντουλής συμμετείχαν με 3 αθλητές τους στην main card της διοργάνωσης ανήμερα της Εθνικής μας επετείου.

Ο Τόμμι Ζολλάνι πέτυχε μεγάλη νίκη με εγκατάλειψη του Riccardo Santese σε αγώνα K1 3×3 στα -67kg, Ενώ ο Χρήστος Ζουμπούλης με τον Emanuel Pemaj σε αγώνα K1 3×3 στα -60 kg και η Εύη Μαυράκη με την Emilie Baye σε αγώνα Muay Thai 3×2 στα -60kg πήγαν τον αγώνα στις λεπτομέρειες και τους έχασαν στα σημεία, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Η ομάδα επέστρεψε αργά σήμερα το βράδy από Λουξεμβούργο

UPDATE: Το ποστάρισμα του Κώστα Θεοδούλου με τον επίλογο μετά την επιστροφή της ομάδας

“Ένα ακόμη ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Επιστροφή με εμπειρίες που μας κάνουν δυνατότερους. Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στην σχολή του δασκάλου Yannick RpFe, Rising Phoenix στο Λουξεμβούργο.

Στην διοργάνωση Adler Fight Championship

Η Ευα Μαυρακη κέρδισε τους πάντες με το Way Kru πρίν την έναρξη του αγώνα. Στο παιχνίδι χάσαμε τον ρυθμό στον τρίτο γύρο αλλά ακόμη και η αντίπαλη γωνία παραξενεύτηκε με το αποτέλεσμα.

Ο Xristos Zoumpoulis με το αστέρι της διοργάνωσης, πήρε ένα μέτρημα που δεν χρειαζόταν και δεν μας έδωσαν ένα, μετά από ένα λάκτισμα στο κεφάλι του αντιπάλου, ύστερα από αυτό ο αντίπαλος επικράτησε στο παιχνίδι.

Ο Tomi Zollani δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση καθώς επικράτησε με διακοπή απέναντι στον Ιταλό πρωταθλητή Ευρώπης.

Τέλος ένα τεράστιο Μπράβο στον δάσκαλο, φίλο και συνοδοιπόρο Κώστας Πρεντουλής για την δουλειά του στήν ομάδα μας στην Κρήτη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοηθάνε να περνούν τα παιδιά μας εικόνες από όλο τον κόσμο, στα άτομα που ταξίδεψαν να μας δούνε και στον διοργανωτή, αθλητή και promoter Niko Pjetri για την πρόσκληση. Όλο και καλύτερα”

όλη η ομάδα του Ram Camp
το promotion poster με τους αθλητές της main card
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά