fbpx

Χρυσό η Αγγελοπούλου, με το ασημένιο η Γεωργοπούλου στο Βαλκανικό

Χρυσό η Αγγελοπούλου, με το ασημένιο η Γεωργοπούλου στο Βαλκανικό

Η Ευαγγελία Αγγελοπούλου στον τελικό των 46 κιλών αντιμετώπισε την Silvia Meltzer από τη Ρουμανία. Παρά το πιο αποτελεσματικό ξεκίνημα, μέχρι τα μισά του 1ου γύρου, της Ρουμάνας, η Αγγελοπούλου, με Γιώργο Γκαβέζο και Βαγγέλη Παπουτσάκη στη γωνία της, μπήκε μεταμορφωμένη στο 2ο γύρο, πίεζε ασταμάτητα, κερδίζοντας κι ένα μέτρημα (το οποίο ίσως έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα).

Ο 3ος γύρος βρήκε τη Ρουμάνα να πιέζει, χωρίς αποτέλεσμα όμως, με την Αγγελοπούλου να παίρνει τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με πλειοψηφική απόφαση (λίγο περίεργο η αλήθεια που δεν ήταν ομόφωνη μιας και η εικόνα των 2 αθλητριών ακόμα και κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έδειχνε μια Αγγελοπούλου ακμαία και χαμογελαστή και τη Ρουμάνα παραπαίοντας από την κούραση και τα χτυπήματα).

Λίγο μετά στο ρινγκ μπήκε η Μαρία Γεωργοπούλου στον τελικό των 50 κιλών όπου αντιμετώπισε τη Rebeca Muller από τη Ρουμανία. Με Νίκο Πλέα και Γιώργο Γκαβέζο αυτή τη φορά στη γωνία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε ένα πολύ δυνατό αγώνα, απίστευτης έντασης και ρυθμού. Δυστυχώς όμως η νίκη, πλειοψηφικά, πήγε στη Ρουμάνα πυγμάχο, με την Γεωργοπούλου να κατακτά τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά