fbpx

Μuaythai: ισότητα, ενότητα, διαφορετικότητα, ομορφιά, παράδοση, πολιτισμός!

Μuaythai: ισότητα, ενότητα, διαφορετικότητα, ομορφιά, παράδοση, πολιτισμός!

Το Ριάντ, γνωστό ως η χρηματιστηριακή πρωτεύουσα της Μέσης Ανατολής, θα είναι η Πρωτεύουσα των Μαχητικών Τεχνών για τον κόσμο από τις 19 έως τις 31 Οκτωβρίου. Το muaythai θα παρουσιάσει εκεί την επιστήμη των 8 άκρων σε δύναμη, παράδοση και αλληλεγγύη σε 5 στυλ με πλήρη μετάλλια: Combat, Wai Kru, Mai Muay και δύο κλάδοι Para(S), Para Wheelchair και Special Autistic.

Η Ελληνική συμμετοχή, επίσημα στο πρόγραμμα, με τις δύο αθλήτριες του Khru Θεόδωρου Γκίτσα

Σε αυτήν την έκδοση των Παγκόσμιων Αγώνων Μάχης 2023, το muaythai παρουσιάζει πολύ περισσότερο από τη σωματική δύναμη, παρουσιάζει την ισότητα των φύλων με 7 κατηγορίες ανδρών και 7 γυναικών, παρουσιάζει ενότητα στη διαφορετικότητα με το ντεμπούτο του Muay Para(S) και φυσικά το muaythai παρουσιάζει με όλη της την ομορφιά, την παράδοση και τον πολιτισμό πάνω από 2000 ετών στους αγώνες Wai Kru και Mai Muay.

Το Combat Division προσφέρει επίσης μια συναρπαστική νέα μορφή #Super4 Tournament Format που δίνει σε όλους τους αθλητές μια δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψουν και να “σωθούν”. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο όπου όλοι οι αθλητές έχουν προκριθεί από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της IFMA, τα ηπειρωτικά πρωταθλήματα και τους αναγνωρισμένους πολυαθλητικούς αγώνες της ΔΟΕ, όπως οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες και οι Παγκόσμιοι Αγώνες, οι αγώνες μπορεί να είναι πολύ κοντά, σε απόσταση λίγων λεπτών.

Έτσι, αυτό το σχήμα το κάνει όχι μόνο συναρπαστικό και ενδιαφέρον, αλλά δίνει πραγματικά στους αθλητές την ευκαιρία να βάλουν την καρδιά τους στο ρινγκ για να στεφθούν πρωταθλητές World Combat Games!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά