fbpx

Αποσύρθηκε ο σπουδαίος Χόρχε Λινάρες

Αποσύρθηκε ο σπουδαίος Χόρχε Λινάρες

Μία από τις επιφανέστερες μορφές της πυγμαχίας των δύο τελευταίων δεκαετιών, ο Χόρχε Λινάρες, ανακοίνωσε το φινάλε της καριέρας του στα ρινγκ.

Σε ηλικία 38 ετών ο σπουδαίος Βενεζουελάνος γνωστοποίησε το τέλος της πορείας του μετά την ήττα του από τον Τζακ Κάτεραλ στο Λίβερπουλ. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα του (τελευταία νίκη τον Φεβρουάριο του 2020), υπογραμμίζοντας πως οι λαμπρές ημέρες του στα ρινγκ ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Για τον Λινάρες η καριέρα του κλείνει έχοντας κατακτήσει ζώνες παγκόσμιου πρωταθλητή σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες κιλών -φτερού, σούπερ φτερού και ελαφρών βαρών- και έχοντας επαγγελματικό ρεκόρ 47-9-0, με 29 νοκ-άουτ.

Αξιοσημείωτη από κάθε άποψη είναι και η… μακροβιότητα του Λινάρες σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας δώσει τον πρώτο αγώνα του τον Δεκέμβριο του 2002 στην Οζάκα της Ιαπωνίας.

Πάντως, ο Βενεζουελάνος άφησε να εννοηθεί πως εδώ μπορεί να τερματίζεται η μαχητική πορεία του, δίχως όμως να διακόπτεται η σχέση του με την πυγμαχία, υπονοώντας ότι θα τον δούμε σύντομα σε διαφορετικό ρόλο πλησίον των ρινγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά