fbpx

Νίκη για Πλέα, το πάλεψαν Γάκης και Καλαντώνης

Νίκη για Πλέα, το πάλεψαν Γάκης και Καλαντώνης

Τριπλή εκπροσώπηση σήμερα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με τους νεαρούς πρωταθλητές μας, Ευάγγελο Γάκη, Γιώργο Πλέα και Παναγιώτη Καλαντώνη.

Πρώτος για τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκε ο Ευάγγελος Γάκης, ο οποίος στα 63 κιλά αντιμετώπισε τον Σέρβο Vasilije Durdevic. Σε έναν αγώνα όπου υπήρχε συνεχής εναλλαγή τεχνικής και δύναμης και που πήγε σημείο με σημείο, ο Σέρβος κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, με πλειοψηφική απόφαση, στερώντας στον Γάκη τη συνέχεια, παρά την πολύ καλή εμφάνιση.

O Γιώργος Πλέας, αφηνιασμένος, μπήκε και προσπάθησε να “καθαρίσει” τον αγώνα από την αρχή. Ο Κοσοβάρος Xhoyhad Lumthrim δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό, νίκη Πλέα και επόμενη φάση, στην οποία θα ηχεί ακόμα στα αυτιά του το “3 χτυπήματα” του μπαμπά Νίκου από τη γωνία.

Τελευταίος εκπρόσωπος για σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντώνης για την κατηγορία των 71 κιλών και με αντίπαλο τον Karaj Besian από την Αλβανία. Σε ένα σκληρό και αμφίρροπο αγώνα ο πυγμάχος της γείτονος κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφήνοντας τον Έλληνα αθλητή να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά