fbpx

The CORE Sparring: Με απόλυτη επιτυχία το 7ο event της διοργάνωσης (pics)

The CORE Sparring: Με απόλυτη επιτυχία το 7ο event της διοργάνωσης (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλο ένα event της διοργάνωσης The CORE sparring την περασμένη Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του The CORE Sports Center στο Περιστέρι.

Περισσότεροι από 450 αθλητές από 34 ομάδες, προπονητές από Κρήτη, Καρπενήσι, Αίγιο, Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και φυσικά οι ομάδες από όλη την Αττική, έδωσαν το παρών στους 5 αγωνιστικούς χώρους (4 tatami και 1 ring) με περισσότερα από 250 αγωνιστικά sparring Kickboxing και Πυγμαχίας.

Referee Supervisor στους αγώνες ήταν ο διεθνής διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ), Θοδωρής Θεοδωρακάκος με έξι ακόμα από τους καλύτερους διαιτητές της Ομοσπονδίας ενώ την ιατρική κάλυψη των αγώνων είχε αναλάβει η ομάδα του Dr. Δημήτρη Μπακιρτζή.

Θεοδωρακάκος Θοδωρής και Καπετανάκης Θοδωρής

Τα sparring πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό και φιλικό κλίμα ενώ αθλητές και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο event την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με το The CORE Sparring 8.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ