fbpx

ISKA Hellas: Πέταξε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μόναχο (pics)

ISKA Hellas: Πέταξε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μόναχο (pics)

Αναχώρησε χθες η ομάδα της ISKA Hellas για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ISKA που διεξάγεται στο Μόναχο από 18 – 22 Οκτωβρίου με αγώνες Kickboxing και Muaythai.

ISKA World Championship 2023

Η ελληνική αποστολή πέταξε γεμάτη αυτοπεποίθηση και όνειρα για διάκριση, με τους αθλητές της να αγωνίζονται σε 24 κατηγορίες, σε ένα παγκόσμιο γεγονός με ρεκόρ συμμετοχών από 40 χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Αυστραλία και η Αμερική.

ISKA Hellas

Όλοι οι αθλητές ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τη ζύγιση και είναι πανέτοιμοι να ριχτούν από σήμερα στη μάχη διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο.

Η ομάδα της ISKA Hellas θα συμμετέχει στο εν λόγω πρωτάθλημα με τρεις αθλητές και μια αθλήτρια στις κατηγορίες K1 με τους:

Παναγιώτη Μιτσινίγκο με προπονητή τον Στέλιο Πολίτη στα -70kg όπου θα κάνει ένα δυνατό τεστ πριν τον 12γυρο αγώνα του στη Γαλλία το Νοέμβρη,

Χαράλαμπο Κόρκη με προπονητή τον Νίκο Παπανικολάου στα -65kg που έχουν ταξιδέψει από την Κω,

Εύα Γαμπιεράκη με προπονητή τον Αχιλλέα Μογκαντάμ στα -65kg και

Γιάννη Μπίτσιο με προπονητή τον Σπύρο Σολομωνίδη από Πρέβεζα στα -75kg.

Στα στυλ του K1 Light και Muaythai Kids θα αγωνιστεί ο Αναστάσης Θεοφάνους με προπονητή τον Γιάννη Θεοφάνους ενώ στο στυλ του Semi Contact στα -90kg ο Έλληνας αθλητής Θανάσης Μπάκας που ζει και αγωνίζεται στην Γερμανία .

Την αποστολή πλαισιώνει και η ομάδα του προπονητή Τεό Παππά που ταξίδεψε από το Βέλγιο στο Μόναχο για να συνδράμει, με πέντε αθλητές.

Χθες μαζί με τη ζύγιση πραγματοποιήθηκε και η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος στον πολύ μεγάλο και άνετο χώρο του Sportscheck Sports & Event Complex όπου θα διεξαχθούν και οι αγώνες, ενώ σήμερα ξεκινά επίσημα η αγωνιστική δράση.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά