fbpx

Ένας άλλος κόσμος, αυτός του King of the Streets σε ντοκιμαντέρ

Ένας άλλος κόσμος, αυτός του King of the Streets σε ντοκιμαντέρ

Ένας άλλος κόσμος που δεν έχει καμία σχέση με αθλητισμό και αθλητικά ιδεώδη. Με φανατικούς φίλους και ακόμα φανατικότερους εχθρούς! Σε “κλουβί” περίφραξης, χωρίς κανόνες, χωρίς γύρους, πάνω στο τσιμέντο. Όλα επιτρέπονται, από κεφαλιές, χτύπημα στα μάτια έως τράβηγμα μαλλιών.

Για πρώτη φορά σε ντοκιμαντέρ, αν συμπληρωθεί το κόστος παραγωγής. Μας ήρθε το promotion link και μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες όσο κρατήσει, πριν κατέβει η μας μπλοκάρουν!

Ακούστε, δεν σας λέω τι να κάνετε, αλλά σας λέω τι θα μπορούσατε να κάνετε, και αυτό είναι να γίνετε μέρος κάτι πολύ πιο σκοτεινό και πιο σαγηνευτικό από ό,τι νόμιζες ποτέ δυνατό. Αυτό το ντοκιμαντέρ σας προσκαλεί να εγκαταλείψετε τη συνηθισμένη σας ζωή για μια στιγμή και να βουτήξετε στον σκληρό υπόκοσμο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, το σπίτι του πιο διαβόητου underground λέσχης μάχης στον κόσμο – του King of the Streets (KOTS).

Αυτό το ντοκιμαντέρ προσφέρει έναν αφιλτράριστο και ηθικά συγκρουσιακή ματιά στα κρυφά στρώματα της κοινωνίας και τον συχνά παρεξηγημένο κόσμο των υπόγειων μαχών. Το King of the Streets είναι ένα μυστικό κλαμπ μάχης που χρησιμεύει ως καταφύγιο για τους παρίες της κοινωνίας.

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ που έχετε δει πριν, αυτή η ταινία σας ρίχνει στον κυκλώνα της βίας, της αδελφοσύνης και των προσωπικών αγώνων που καθορίζουν τις ζωές των μαχητών και των διοργανωτών της. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε περισσότερα από μια γροθιά, είμαστε εδώ για να θέσουμε ερωτήματα μέσω προσωπικών συνεντεύξεων και εμπειριών, να εξερευνήσουμε τους ψυχολογικούς, συναισθηματικούς και κοινωνικούς παράγοντες που τραβούν τους ανθρώπους σε αυτή τη ζωή.

Fight Club: The Documentary by Victor — Kickstarter

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά