fbpx

Ο Floyd Mayweather στέλνει το αεροπλάνο του με ανθρωπιστική βοήθεια στο Ισραήλ

Ο Floyd Mayweather στέλνει το αεροπλάνο του με ανθρωπιστική βοήθεια στο Ισραήλ

Ο Floyd Mayweather δείχνει την υποστήριξή του στο Ισραήλ βάζοντας τα χρήματά του αντί να μένει στα λόγια! Ο εκατομμυριούχος πυγμάχος στέλνει το ιδιωτικό του τζετ αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ισραήλ για να τους βοηθήσει εν μέσω της τραγικής εισβολής από τη Χαμάς.

Ο Floyd Mayweather αναπτύσσει τους πιλότους του για να πετάξουν την “Air Mayweather” στο Ισραήλ, στην πρώτη γραμμή, γεμάτο με προμήθειες. Οι πιλότοι του AJ Ramey, Chris Javier, Sam Kniskern και Freeman Blakney έχουν οριστεί να πετάξουν το αεροπλάνο στην άλλη άκρη του κόσμου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Mayweather κάνει τη μεγάλη φιλανθρωπική κίνηση μόνος του, συνεργαζόμενος με μια οργάνωση αρωγής εκεί. Οι προμήθειες που θα παραδοθούν περιλαμβάνουν νερό, τρόφιμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα για τις IDF (Ισραηλινές Άμυνας) και τους πολίτες.

Λίγο πριν στείλει το ιδιωτικό του τζετ, ο αήττητος πυγμάχος έσπασε τη σιωπή του για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση μέσω Instagram. Δίπλα σε μια φωτογραφία ενός χεριού, ζωγραφισμένο με την ισραηλινή σημαία, έγραψε: “Στέκομαι στο Ισραήλ και τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο. Καταδικάζω τον αντισημιτισμό πάση θυσία. Υπερασπίζομαι την Ειρήνη. Υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα! Η τρομοκρατία δεν είναι ποτέ Απάντηση.”

Ωστόσο, ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κλείδωσε τα σχόλια σε αυτή την πρώτη του ανάρτησή του, δεδομένου ότι αρκετοί οπαδοί είχαν αντίθετες απόψεις για την υποστήριξη είτε του Ισραήλ είτε της Παλαιστίνης. Ο Mayweather ενώνεται με μια σειρά από διασημότητες του Χόλυγουντ που έχουν μιλήσει υπέρ του Ισραήλ.

«Η Χαμάς δεν εκπροσωπεί τον παλαιστινιακό λαό, αλλά είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που επιτίθεται σε αθώες ζωές! Είμαι υπέρ όλων των ανθρώπων και εύχομαι την ασφαλή επιστροφή όλων των Αμερικανών και των Ισραηλινών και κάθε ατόμου που απήχθη ως όμηρος κατά τη διάρκεια αυτών των φρικτών εγκλημάτων πολέμου.

Δεν είναι ώρα για πολιτική. Αυτή είναι η ώρα για την ασφάλεια πρώτα και κύρια. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική. Ο Θεός να ευλογεί το Ισραήλ. Ο Θεός να ευλογεί την ανθρώπινη φυλή» έγραψε σε δεύτερη, νέα ανάρτησή του ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά