fbpx

Σε superfight στο Enfusion 127 στην Ολλανδία ο Άρης Άντονι | Δηλώσεις του αθλητή από τη Γερμανία

Σε superfight στο Enfusion 127 στην Ολλανδία ο Άρης Άντονι | Δηλώσεις του αθλητή από τη Γερμανία

Σε ένα από τα μεγαλύτερα promotion του παγκόσμιου Kickboxing θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για δεύτερη φορά ο Άρης Άντονι που τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια ζει και προπονείται στην Κολωνία της Γερμανίας.

Πιο συγκεκριμένα το Σαββατο 4 Νοεμβρίου ο “Hunter” θα αντιμετωπίσει στο ρινγκ του διάσημου ENFUSION τον Ολλανδό Nick Regter σε ένα από τα superfights του 127ου event του promotion, σε αγώνα με όρους K1 3 γύρων των 3 λεπτών.

Ο έμπειρος μαχητής που πλέον μετράει 30 επαγγελματικά παιχνίδια στην καριέρα του έχει μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον επίσης έμπειρο, αριστερόχειρα Ολλανδό, συνεχίζοντας να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του στο ENFUSION μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του στη διοργάνωση το Νοέμβρη του 2022, απέναντι στο Ολλανδό Mischa Eradus στο Enfusion 115, νικώντας τον με TKO.

Ο 26χρονος Άρης που ανδρώθηκε στην ομάδα του Αναστάσιου Τσιριγκάκη στην Κέρκυρα δουλεύοντας μαζί επί 8 ολόκληρα χρόνια, με την άφιξη του στην Γερμανία τον Γενάρη του 2020 κυνηγώντας το όνειρό του, βρέθηκε στο Tiger Gym Kerpen με προπονητή τον Said El Hamdaoui με τον Άρη να έχει μια πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα στα ρινγκ της Γερμανίας αλλά και εκτός αυτής.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι στο Tiger Gym Kerpen ανήκουν και οι Bahram Rajabzadeh μαχητής του GLORY στα 95kg και η Christina Breuer αθλήτρια του PFL και πρώην αθλήτρια του ONE Championship, ενώ άριστες σχέσεις με την ομάδα έχει και ο Cihad Akipa αθλητής του GLORY στα 70 kg, με τους οποίους έχει την τύχη να προπονείται αλλά και να προετοιμάζεται πριν από κάθε αγώνα ο Κερκυραίος Άντονι. Επίσης συνεργάζεται με τον Γιάννη Κωστικιάδη και την Recreation Fitness team στην Ελλάδα σε ότι αφορά θέματα strength and conditioning.

Θέλω να πω μόνο στα παιδιά στην Ελλάδα παρά τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες να δουλεύουν σκληρά και πάντα αργά η γρήγορα θα γίνει το λεβελ απ” είναι το μήνυμα που στέλνει από τη Γερμανία στους νέους αθλητές ο Άρης Άντονι.

Επίσης αναφερόμενος στους αθλητές και το υλικό που υπάρχει στην Ελλάδα πρόσθεσε: “Λοιπόν θα το πιάσω από τους αθλητές: Πέτρος Σάχο για μένα ο καλύτερος που έχει η Ελλάδα στο Muay Thai στην κατηγορία του. Παίζει συνέχεια και πάντα κερδίζει εύκολα. Αντωνία Πρίφτη από τον Γιάννη Θεοφάνους, κυριολεκτικά ασταμάτητη. Όλο αυτό το πείσμα και η πίστη να κερδίσει είναι άξιο θαυμασμού. Νίκος Παπανικολάου απο ένα μικρό νησί όπως η Κως σαν προπονητής της ομάδας του συνέχεια είναι σε έναν ρυθμό που κάθε φορά γίνεται καλύτερος. Έρχεται στην Ευρώπη συνέχεια για προετοιμασία και αγώνες και τους πατάει στην κυριολεξία όλους. Με τον Νίκο κάναμε μαζί προπόνηση το 2019 όσο ήμουν φαντάρος και ειλικρινά χαίρομαι για όλη του την πορεία. Πάμε EFL Academy. Μιλώντας για τον Μόχου είναι ότι καλύτερο στο κομμάτι του ΜΜΑ για εμένα και πολλούς. Αυτό που έχουν κάνει τα τελευταία 10 χρόνια τα παιδιά του EFL είναι απίστευτο. Ο Αντρέας Μιχαηλίδης πρώτος Έλληνας στο UFC και τώρα στον τελικό του OKTAGON, κερδίζοντας ονόματα όπως ο Apollo, o Grabinsky που στην Γερμανία είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και τέλος τον Glismann. Τώρα πάει ολοταχώς για Τσεχία. Επίσης ο Γιάννης Παλαιολόγος που είχε ένα γήπεδο να τον γιουχάρει κόντρα σε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Γερμανίας, απίστευτα σκληρό παίκτη τον Jungwrith έκανε το στάδιο να παγώσει όταν τον ζάλισε και του πήρε την κιμουρα. Τα παιδιά ήταν οι πρώτοι που είδα στον χώρο. Ο Ηρακλής Μέρτογλου είναι ένας προπονητής που έχω προπονηθεί μαζί του στις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Αθήνα και είναι για μένα από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Σαν χώρα υπάρχει πολύ υλικό για παγκόσμιο επίπεδο και είμαι σίγουρος τα επόμενα χρόνια θα δούμε και αλλά ονόματα στην ελίτ του κόσμου“.

Το 127o event του ENFUSION θα διεξαχθεί στο Sporthal Dordrecht στην πόλη Ντόρντρεχτ λίγο πιο έξω από το Ρότερνταμ στην Ολλανδία.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά