fbpx

Asian Games: Χρυσά μετάλλια για το Ιράν στην πάλη

Asian Games: Χρυσά μετάλλια για το Ιράν στην πάλη

Κάτοχος δύο μεταλλίων σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Γιουνές Εμάμι πήρε το χρυσό στην ελεύθερη πάλη 74 κιλών των Ασιατικών Αγώνων.

Με μία επιβλητική εμφάνιση ο Εμάμι είχε τον απόλυτο έλεγχο στον τελικό φτάνοντας στη νίκη με 9-0 απέναντι στον Κίριν Κινοσίτα από την Ιαπωνία.

Η επόμενη επιτυχία για το Ιράν σημειώθηκε από τον Χασάν Γιαζντάντι με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη και τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να συντρίβει στον τελικό των 86 κιλών με 10-0 τον Ντιπάκ Πούνια με το τέλος της πρώτης περιόδου να βρίσκει τον Γιαζντάνι να προηγείται με 8-0.

Το Ιράν δεν μπόρεσε να πάρει τρίτο χρυσό μετάλλιο στην σειρά καθώς ο Μοϊτάμπα Γκολέιτζ, κάτοχος μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 6-1 από τον Αχμέντ Τατζουντίνοφ από το Μπαχρέιν.

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο για το Ιράν ήρθε λίγο μετά με τον Αμίρ Χοσεϊν Ζάρε να νικά στον τελικό των 125 κιλών με 7-0 τον Λαγκβαγκερέι Μουνχτούρ από τη Μογγολία με 7-0. Ο 22χρονος Ζάρε είναι κάτοχος Ολυμπιακού μεταλλίου, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πλέον κάτοχος του χρυσού μεταλλίου σε Ασιατικούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά