fbpx

Asian Games: Τίτλος με ανατροπή για την Χιόνγκ-Γιόνγκ

Asian Games: Τίτλος με ανατροπή για την Χιόνγκ-Γιόνγκ

Η Μουν Γιόνγκ-Χιόνγκ έκανε την ανατροπή στον τελικό των 63 κιλών ελεύθερης πάλης στους Ασιατικούς Αγώνες.

 Η αθλήτρια από τη Βόρεια Κορέα ισοφάρισε προς το τέλος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-0 απέναντι στη διπλή παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Γιαπωνέζα Νονόκα Οζάκι, φτάνοντας τελικά στη νίκη καθώς είχε τρεις πόντους κατάταξης έναντι ενός της αντιπάλου της. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν η Ινδή Σόναμ και η Αϊσούλου Τουνιμπέκοβα από το Κιργιστάν.

Με εντυπωσιακό τρόπο έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στα 68 κιλά ελεύθερης πάλης η Ζου Φενγκ με την Κινέζα να φτάνει στη νίκη με 13-2 στον τελικό απέναντι στη Νουρζάρ Νουρτάεβα από το Κιργιστάν σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε μέσα σε 6 λεπτά.

Στην κατηγορία των -76 κιλών η Αϊπέρι Μεντέτ Κίζι από το Κιργιστάν έφτασε στο χρυσό μετάλλιο νικώντας με 7-4 στον τελικό την Ζαμίλα Μπακμπεργκένοβα από το Καζακστάν με όλους τους πόντους για τη νικήτρια να σημειώνονται στη 2η περίοδο.

Κάτοχος χάλκινου μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην καριέρα του, ο Τοσιχίρο Χασεγκάβα πήρε το χρυσό στους Ασιατικούς Αγώνες με την επιτυχία του στα -57 κιλά. Ο Ιάπωνας είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του τελικού φτάνοντας στη νίκη με 7-3 απέναντι στον Τσαν Χονγκσόνγκ από τη Βόρεια Κορέα.

Ασταμάτητος αποδείχθηκε στον τελικό των -65 κιλών ο Τομόρ-Οτσίριν Τούλγκα με τον 25χρονο από τη Μογγολία να κάνει επίδειξη ισχύος και να νικά με 11-1 τον Ραχμάν Αμουζαντχαλίλι από το Ιράν. Ο Βορειοκορεάτης Κιμ Κουάνγκ-Τζιν και ο Ιάπωνας Κάικι Γιαμαγκούτσι πήραν τα χάλκινα μετάλλια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά