fbpx

Asian Games: Τίτλος στις λεπτομέρειες για την Πανγκ

Asian Games: Τίτλος στις λεπτομέρειες για την Πανγκ

Η Κινέζα Τσανγκ Γιουάν πήρε το πρώτο χρονικά χρυσό μετάλλια της ημέρας στην πυγμαχία των Ασιατικών Αγώνων.

 Στην κατηγορία των -54 κιλών η Πανγκ μπροστά στο κοινό της χώρας της πήρε τη νίκη με τη μικρότερη δυνατή διαφορά καθώς επιβλήθηκε με 3-2 της Παν Τσολ-Μι από τη Βόρεια Κορέα.

Η επόμενη επιτυχία για τη διοργανώτρια Κίνα ήρθε στην κατηγορία των -75 κιλών με τη Λι Κιάν να νικά την παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Λοβλίνα Μποργκοχάιν από την Ινδία. Η Λι πήρε τη νίκη και τον τίτλο με 5-0 παίρνοντας «εκδίκηση» για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί όπου έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο.

Στο απογευματινό πρόγραμμα της ημέρας η Γιανγκ Βενλού ήταν η κυρίαρχος στα -63,5 κιλά νικώντας στον τελικό με 5-0 την Ουόν Ουν-Γκιονγκ από τη Βόρεια Κορέα συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις φέτος καθώς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ινδίας είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Με ομόφωνη απόφαση των κριτών και σκορ 5-0 πήρε τον τίτλο στα 63,5 κιλά ο Τσινζόριγκ Μπααταρκούς αν και παρά το ευρύ σκορ ο Μογγόλος πιέστηκε στο όριο και στους τρεις γύρους από τον Λάι Τσου Εν από την κινεζική Ταϊπέι.

Επεισοδιακός ήταν ο τελευταίος χρονικά τελικός της ημέρας στα -71 κιλά με τον Σεβονρέτς Κουίνσι Μενσά Οκαζάβα από την Ιαπωνία να παίρνει τον τίτλο χωρίς να αγωνιστεί στον τελικό καθώς ο αντίπαλός του, ο Καν Τσία Βέι από την κινεζική Ταϊπέι δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγο τραυματισμού στη νίκη του στον προηγούμενο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά