fbpx

Κατέθεσαν ψυχή στην Ελβετία Κωνσταντελόπουλος και Μεντής

Κατέθεσαν ψυχή στην Ελβετία Κωνσταντελόπουλος και Μεντής

Πολύ δυνατές μονομαχίες είχε απόψε η βραδιά του Argovia Fight Night στην Ελβετία για τους Έλληνες αθλητές Στέφανο Κωνσταντελόπουλο και Τάσο Μεντή όπου αγωνίστηκαν σε superfights με τους Ελβετούς Fabian Lorito και Salif Diallo αντίστοιχα.

Ο Στέφανος μπήκε στο παιχνίδι μουδιασμένος χωρίς να πατάει καλά, χάνοντας καθαρά τον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο ανέβασε στροφές και με περισσότερο τσαμπουκά κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι μέχρι τη στιγμή που δέχτηκε δύο επίσημες παρατηρήσεις. Στον τρίτο και τελευταίο γύρο ο Στέφανος δε τα παράτησε, πολεμώντας μέχρι το τελευταίο καμπανάκι, χωρίς να έχει χάσει ιδιαίτερα τις δυνάμεις του πάρα τα 39 του χρόνια. Ο Έλληνας μαχητής στάθηκε επάξια στο ρινγκ του Argovia απέναντι σε έναν 16 χρόνια νεότερό του αθλητή, χάνοντας όμως καθαρά στα σημεία 3-0.

Στη δεύτερη εκπροσώπηση για τη χώρα μας στο συγκεκριμένο event, ο Τάσος Μεντής, σε πιο δύσκολο έργο απέναντι σε έναν αρκετά έμπειρο αντίπαλο, έπαιξε στα ίσια κυνηγώντας τη νίκη μέχρι το τέλος. Ο Ελβετός με πολύ καλή κίνηση και ένα πολύ καλό “οπλικό σύστημα” με χέρια και πόδια προσπάθησε να επιβάλει ρυθμό του καταφέρνοντας το στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ο Τάσος άρχισε να απαντάει στις επιθέσεις του Diallo στο δεύτερο και το τρίτο γύρο, παίρνοντας σημεία χωρίς όμως να είναι αρκετά ώστε να του δώσουν τη νίκη χάνοντας τον αγώνα στα σημεία με 3-0. Σε αυτό το παιχνίδι ή εμπειρία έκανε τη διαφορά με τον Τάσο να στέκεται πάρα πολύ καλά στην έδρα ενός πολύ καλού και πιο έμπειρου αθλητή.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι σε αυτή τη βραδιά κρέμασε τα γάντια του ο Γερμανός Sebastian Mendez, κατακτώντας την τελευταία του ζώνη και τον τελευταίο παγκόσμιο τίτλο του στα 36 του χρόνια, ο οποίος το 2013 είχε αγωνιστεί με τον Λεβάν Γκουρούλι με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και στον Γιώργο Περγιάλη που έδωσε ακόμα μια φορά την ευκαιρία σε Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν σε μεγάλη διοργάνωση στο εξωτερικό, ενώ ήταν και στην γωνία των αθλητών μαζί με τον προπονητή Νίκο Κρητικό.

Μια πολύ όμορφη βραδιά στην Ελβετία, με τους δύο αθλητές να μη γυρίζουν πίσω με νίκες αλλά σίγουρα το διασκέδασαν, το ευχαριστήθηκαν και πρόσθεσαν ακόμα μια δυνατή μάχη στο βιογραφικό τους.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά