fbpx

Ήττα στα σημεία, νίκη στην προπαγάνδα για Κυριακίδη με τον Σκοπιανό στη Ζυρίχη

Ήττα στα σημεία, νίκη στην προπαγάνδα για Κυριακίδη με τον Σκοπιανό στη Ζυρίχη

Ο ξεγραμμένος από πολλούς Βαλεντίνος Κυριακίδης έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλια του. Στο co main event του promotion Reunion χτες βράδυ στη Ζυρίχη, απέναντι σε έναν πολυτροπαιούχο αθλητή τον Σκοπιανό Ντάνιελ Στεφανόφσκι, ο Βαλεντίνος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στάθηκε στα ίσια με αξιώσεις και πήγε τον αγώνα στις λεπτομέρειες. Στα σημεία δόθηκε η νίκη στον Στεφανόφσκι που είχε και ένα μέτρημα υπέρ του στον 3ο γύρο. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, υψηλού επιπέδου και μια τεράστια εμπειρία για τον Έλληνα αθλητή.

Στη γωνία του Βορειοελλαδίτη αθλητή ήταν ο Λέβαν Γκουρούλι αλλά και ο πατέρας του Γιώργος Κυριακίδης. Πολύ σημαντικό ότι τηρήθηκαν οι συμφωνίες των δύο πλευρών με τον διοργανωτή και δεν υπήρξαν προπαγανδιστικές Σκοπιανές κορώνες την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, όσον αφορά τη χρήση συμβόλων και το όνομα της Μακεδονίας.

Αυτή ήταν και η πραγματική νίκη για την Ελληνική πλευρά που μετά τον (δικαιολογημένο) θόρυβο που ξέσπασε για την προπαγάνδα του Στεφανόφσκι αναγκάστηκε να τα γυρίσει και να συνετιστεί. Μερίδιο σε αυτό ανήκει και στον Μάριο Μπλάνα που είχε αρνηθεί να αγωνιστεί με τους όρους του Σκοπιανού, αναγκάζοντας τον να βάλει νερό στο κρασί του ώστε να μπορέσει να παίξει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά