fbpx

To πολυσυζητημένο Στεφανόφσκι-Κυριακίδης σε λίγη ώρα

To πολυσυζητημένο Στεφανόφσκι-Κυριακίδης σε λίγη ώρα

Ο πολυσυζητημένος, για τους λάθος λόγους, αγώνας μεταξύ του Σκοπιανο-ελβετού Ντάνιελ Στεφανόφσκι και του δικού μας Βορειοελλαδίτη Βαλεντίνου Κυριακίδη είναι σήμερα στην Ζυρίχη στην διοργάνωση Reunion. Οι δύο αθλητές που η μάχη τους είναι το co main event της διοργάνωσης πέρασαν επιτυχώς την διαδικασία της ζύγισης. Στη γωνία του Έλληνα αθλητή sto Stadthalle Dietikon θα είναι ο Λέβαν Γκουρούλι κι ο πατέρας και προπονητής του Βαλεντίνου, Γιώργος Κυριακίδης.

Θυμίζουμε ότι ο Στεφανόφσκι κάνει αισχρή προπαγάνδα χρησιμοποιώντας τα σύμβολα της Βεργίνας, αυτοαποκαλούμενος ως “Μακεδονομάχος”. Ο αρχικός του αντίπαλος ο Μάριος Μπλάνας πολύ σωστά, όταν θίξαμε το θέμα μετά από έρευνα, ακύρωσε τον αγώνα του άμεσα.

“Ο Μακεδονομάχος και ο Έλληνας Κυριακίδης θα αγωνιστούν σε αγώνα Prestige υπό την αιγίδα του promotion Reunion. “Όπως πάντα, πάω για τη νίκη!” Και όπως πάντα νοκ άουτ! Ευχαριστώ όλους τους Μακεδόνες και ο Θεός να σας έχει καλά», δήλωσε ο Daniel Stefanovski για το Σκοπιανό μέσο Ipon.mk.

Από την μέχρι τώρα εικόνα στη ζύγιση, συνέντευξη και stare down τηρούνται όλα τα συμφωνηθέντα για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς προγανδιστικες κορώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά