fbpx

Λούμπιν: “Ο Τσάρλο θα έχει τις πιθανότητές του κόντρα στον Κανέλο”

Λούμπιν: “Ο Τσάρλο θα έχει τις πιθανότητές του κόντρα στον Κανέλο”

Παράθυρο αισιοδοξίας για τις πιθανότητες του Τζερμέλ Τσάρλο να νικήσει τον Κανέλο Άλβαρες διακρίνει ο Έρικσον Λούμπιν. Ο 28χρονος Αμερικανός πυγμάχος, που είχε αντιμετωπίσει τον Τσάρλο το 2017 και ηττήθηκε με νοκ-άουτ, θεωρεί πως ο παλιός του αντίπαλος θα έχει σίγουρα την ευκαιρία του κόντρα στον Μεξικανό, ειδικά εάν ο Κανέλο εμφανίσει μία αγωνιστική εικόνα όμοια με αυτή των δύο τελευταίων αγώνων του, έστω κι αν βγήκε από αμφότερους νικητής.

“Νιώθω πως ο κόσμος αγνοεί την ευφυΐα του Τσάρλο. Έχει πραγματικά υψηλό IQ και νιώθω πως εάν ο Κανέλο εμφανιστεί με την ίδια εικόνα που είχε κόντρα στον Ράιντερ και τον Γκολόφκιν, τότε πιστεύω πως οι πιθανότητες του Τσάρλο θα είναι υψηλές. Εάν όμως ο Κανέλο εμφανιστεί ως… Κανέλο και έχει την σπουδαία κίνηση του πάνω κορμού, τη δύναμη και το IQ, τότε θεωρώ πως θα κυριαρχήσει στον αγώνα. Αρκεί να εμφανιστεί έτσι. Εάν δείξει κάτι λιγότερο από αυτά, τότε ο Τσάρλο θα έχει τις πιθανότητές σου.

Ο Τσάρλο είναι συγκεντρωμένος και πάντοτε μάχεται. Μάχεται έως το τελευταίο καμπανάκι. Πάντοτε αναζητά την ευκαιρία για ένα νοκ-άουτ και έχει καλό IQ, οπότε το ενεργοποιεί. Όπως με τον Μπράιαν Καστάνιο, ενεργοποίησε τον διακόπτη του στον δεύτερο αγώνα και πήρε τη νίκη με νοκ-άουτ. Νιώθω πως εάν διακρίνει κενά στον Κανέλο, μπορεί να τα αξιοποιήσει και οπωσδήποτε να βγει ωφελημένος από αυτά”, ανέφερε ο Λούμπιν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά