fbpx

Πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη ο Μανώλης Καλλιστής στο LWC Super Champ (vid)

Πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη ο Μανώλης Καλλιστής στο LWC Super Champ (vid)

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο καμπανάκι ο Μανώλης Καλλιστής στη διοργάνωση Lumpinee World Championship Super Champ στην Ταϊλάνδη.

Ο Έλληνας αθλητής, που στη γωνία του είδαμε και την Φανή Πελούμπη, αγωνίστηκε με τον Ταϊλανδό Fonluang SeeOPal λόγω αλλαγής αντίπαλου την τελευταία στιγμή, με τη διαφορά στο ύψος να παίζει σημαντικό ρόλο.

Ο Ταϊλανδός με όπλο τα μακριά του άκρα αλλά και την κίνησή του κράτησε σε απόσταση τον Μανώλη με πολύ καλή πυγμαχία και ακόμα πιο καλά πόδια.

Ο Μανώλης δε σταμάτησε στιγμή να επιτίθεται ακούραστα μέχρι τον τελευταίο γύρο, προσπαθώντας άλλες φορές με επιτυχία και άλλες χωρίς να κάμψει την αντίσταση του Ταϊλανδού Fonluang.

Το τελευταίο καμπανάκι δε τον βρήκε νικητή αλλά σίγουρα η ψυχή και το πάθος που αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι τον καθιστούν ως έναν από τους πιο απολαυστικούς αθλητές στα στάδια της Ταϊλάνδης.

Δείτε ολόκληρη τη μάχη του Ροδίτη μαχητή στο παρακάτω βίντεο από το 01:02:40 και μετά.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά