fbpx

Τιτανομαχία Rodtang – Superlek στο ONE Friday Fights 34 στο στάδιο Lumpinee

Τιτανομαχία Rodtang – Superlek στο ONE Friday Fights 34 στο στάδιο Lumpinee

Ένα μόλις εικοσιτετράωρο μας χωρίζει από την πολυαναμενόμενη ματσάρα των Ταϊλανδών πρωταθλητών του ONE Championship, RodtangThe Iron Man” Jitmuangnon, κάτοχο του τίτλου του ONE στη flyweight κατηγορία στο Muaythai και του SuperlekThe Kicking Machine” Kiatmoo9, κάτοχο του τίτλου του ONE στη flyweight κατηγορία στο Kickboxing.

Οι δύο αστέρες ήταν αρχικά να συναντηθούν τον Μάρτιο με τον Superlek να υπερασπίζεται τον flyweight τίτλο του στο Kickboxing στο κλειστό στάδιο της Σιγκαπούρης. Ο Rotang αποσύρθηκε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση του ενώ μετά από δύο μήνες υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Ντένβερ. Κάπου εκεί όλα έδειχναν πολύ δύσκολα να πραγματοποιηθεί αυτή η μονομαχία.

Τελικά το promotion του ONE δεν άφησε το κοινό με την πίκρα της αναβολής του πρώτου αγώνα και επανέφερε τους δύο πρωταθλητές του σε θέση μάχης στο ONE Friday Fights 34 την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο θρυλικό στάδιο Lumpinee όπου ο Rodtang θα υπερασπιστεί τον flyweight τίτλο του στο Muaythai.

Ο Rodtang έχει ρεκόρ 14-1 με μοναδική ήττα αυτή από τον Demetrious Johnson τον Μάρτιο του 2022 ενώ τρέχει ένα σερί με 4 νίκες. Από την άλλη ο Superlek έχει ρεκόρ 11-1 με τον μοναδικό μαχητή που τον κέρδισε να είναι ο Ilias Ennahachi τον Φεβρουάριο του 2021 ενώ τρέχει ένα σερί με 7 νίκες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ONE Chatri Sityodtong δήλωσε: “Θα είναι ο πιο τρελός “πόλεμος” πέντε γύρων. Έχει την ευκαιρία να καταγραφεί ως η μεγαλύτερη μάχη Muaythai στην ιστορία“.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά