fbpx

Αλλαγή δεδομένων στο Rodtang – Superlek με μάχη 3 γύρων χωρίς τίτλο

Αλλαγή δεδομένων στο Rodtang – Superlek με μάχη 3 γύρων χωρίς τίτλο

Μια πολύ σημαντική αλλαγή της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο αυριανό ματς των δύο Ταϊλανδών αστέρων Rodtang και Superlek στο ONE Friday Fights 34 μετά τη σημερινή ζύγιση.

Ο Superlek Kiatmoo9 εμφανίστηκε 5lbs (2,2kg) πάνω από το όριο των 135lbs (61,2kg) που είναι και το όριο της flyweight κατηγορίας με τον αγώνα να μην ακυρώνεται αλλά να μεταφέρετε στην catchweight κατηγορία των 140lbs (63,5kg), σε μάχη 3 γύρων αντί για 5 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος και δυστυχώς δε θα υπάρχει κάποιος τίτλος στο τραπέζι με τον αγώνα να μετατρέπεται σε απλό superfight της βραδιάς. Και όλες αυτές οι αλλαγές έγιναν για να προχωρήσει ο αγώνας με τη θέληση του Rodtang Jitmuangnon, θέλοντας να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Μετά το φιάσκο στη ζύγιση ο Superlek δήλωσε: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα του ONE Championship. Και επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα του Rodtang. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις αυτή την ευκαιρία. Κανένας δε θέλει να χάσει τέτοια ευκαιρία. Δεν είναι ότι δε προσπάθησα. Έκανα το καλύτερο. Εξαρτάται το πως το βλέπετε γιατί ο καθένας έχει διαφορετική οπτική“.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά