fbpx

Με κιμούρα το 2 στα 2 για την Ελλάδα ο Παλαιολόγος στο Oktagon MMA

Με κιμούρα το 2 στα 2 για την Ελλάδα ο Παλαιολόγος στο Oktagon MMA

Καταπληκτική εμφάνιση και από τον εταίρο Έλληνα μαχητή που αγωνιζόταν σήμερα στα reserve fights του τουρνουά Tipsport Gamechanger του Oktagon MMA Γιάννη “Greek Emperor” Παλαιολόγο (20-12-1) ο οποίος υπέταξε με κιμούρα τον 36χρονο, σκληροτράχηλο Γερμανό Christian “Stabil” Jungwirth (14-8) 1:15 πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.

Αποφασισμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος ο Γιάννης δούλευε στο strike χωρίς να δέχεται κάποια ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο, περνώντας κάποιες κόντρες με χέρια και με γόνατα που έκαναν αρκετή ζημιά στον Jungwirth.

Όταν κάποια στιγμή το παιχνίδι πήγε στο έδαφος ο Greek Emperor συνέχισε προσπαθώντας να υποτάξει τον Γερμανό, κάτι που τελικά κατάφερε χάρη στην επιμονή και την αποφασιστικότητά του στον πρώτο κιόλας γύρο.

Ο Παλαιολόγος έκανε το 2 στα 2 για τη χώρα μας στο κορυφαίο promotion του Oktagon MMA κάνοντας περήφανους την ομάδα, τον προπονητή του αλλά και όλους τους Έλληνες.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά