fbpx

Μάχη Παγκόσμιου τίτλου ISKA για τον Οδυσσέα Κωτσόπουλο δια χειρός Στέλιου Πολίτη

Μάχη Παγκόσμιου τίτλου ISKA για τον Οδυσσέα Κωτσόπουλο δια χειρός Στέλιου Πολίτη

Δε σταματάει να κλείνει σημαντικούς αγώνες και να προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για μεγάλες μάχες και τίτλους στο εξωτερικό στους Έλληνες αθλητές ο Στέλιος Πολίτης.

Ο promoter με την επιστροφή του από το Τόκιο και το επετειακό K1 Rebirth ανακοίνωσε τον επόμενο αθλητή που όχι μόνο θα αγωνιστεί σε μεγάλο παιχνίδι στην Αγγλία αλλά θα διεκδικήσει και Παγκόσμιο τίτλο ISKA.

Ο λόγος για τον νεαρό αθλητή Οδυσσέα Κωτσόπουλο από το Arena Fighting team με προπονητή τον Δημήτρη Μακρίδη, όπου θα αγωνιστεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στη διοργάνωση Valhalla 5 στο Burnley της Αγγλίας διεκδικώντας τον Superlightweight Cadet Παγκόσμιο τίτλο ISKA στα 63,5kg με αντίπαλο τον Άγγλο Aaron Kinsley σε αγώνα full contact Kickboxing.

Ο Οδυσσέας παίρνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για διάκριση προερχόμενος από ένα μεγάλο σερί νικών στις διοργανώσεις του Gods of War, στη μεγαλύτερη πρόκληση που του έχει παρουσιαστεί ως τώρα.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά