fbpx

Karate-1 Premier League: Με τέτοια “γωνία” δε χάνεις ποτέ!

Karate-1 Premier League: Με τέτοια “γωνία” δε χάνεις ποτέ!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια ελληνική αποστολή Καράτε, αυτή τη φορά στο Karate-1 Premier League, την τελευταία διοργάνωση της σειράς για τη φετινή χρονιά.

Οι Έλληνες καρατέκα “σάρωσαν” σε ένα από τα πιο απαιτητικά τουρνουά, με την αφρόκρεμα του Παγκοσμίου Καράτε να δίνει το παρόν. Τα τρία (03) μετάλλια, ένα ασημένιο με τον Διονύση Ξένο και δύο χάλκινα, με τους Κωνσταντίνο Μαστρογιάννη και Στέφανο Ξένο και μια 5η θέση με την Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου αποτελούν τεράστια επιτυχία. Κι αν προστεθούν και τα πολύ καλά πλασαρίσματα των Γεώργιου Μπαλιώτη, Αθανάσιου Νικόπουλου, Αθανάσιου Κουκουριτάκη, Τζωρτζίνας Ξένου και Μαρίας Στόλη, τότε μόνο ολοκληρώνεται πλήρως η εικόνα.

Όλοι οι προαναφερθέντες ήταν κάτι παραπάνω από τυχεροί στο Δουβλίνο. Πέρα από τις αναμφισβήτητες ικανότητές τους, είχαν και στη “γωνία” τους τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο, έναν άνθρωπο που έχει “φάει” με το κουτάλι τις μεγάλες διοργανώσεις (όπως και όλοι οι άνθρωποι του Καράτε πλέον) και που μπορεί να εμπνέει και να καθοδηγεί στην κορυφή

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος ο Διονύσης Ξένος 

Χάλκινοι Στέφανος Ξένος- Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης, στην 5η θέση η Χρυσοπούλου 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά