fbpx

Ήττα στα σημεία για τη Μαρία Νέλλα στο K1 Rebirth (pics)

Ήττα στα σημεία για τη Μαρία Νέλλα στο K1 Rebirth (pics)

Ηττήθηκε πριν λίγο στα σημεία η νεαρή kickboxer από το EFL Academy Μαρία Νέλλα στο K1 Rebirth στο Τόκιο.

Η Μαρία ανέβηκε στο ρινγκ και από τον πρώτο γύρο πίεσε με όλες της τις δυνάμεις την εκρηκτική και έμπειρη Ιαπωνέζα Miyuu Sugawara ανταλλάσσοντας δυναμικά χτυπηματα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Ιαπωνέζα δεν άφηνε σχεδόν τίποτα αναπάντητο καταφέρνοντας να πάρει κάποιους καθαρούς πόντους απ την Ελληνίδα αθλήτρια, με τη Μαρία να προσπαθεί να κάμψει την αντίσταση της Miyuu με την εκρηκτική της πυγμαχία.

Ηρακλής Μέρτογλου και Μαρία Νέλλα

Η αθλήτρια του Ηρακλή Μέρτογλου με την δυναμική της παρουσία απέδειξε ότι δεν ήρθε στο Τόκιο για να ανέβει απλά στο ρινγκ της Yokohama arena αλλά για να πάρει τη νίκη, κάτι που δεν ήταν πολύ μακριά. Πολύτιμη η βοήθεια στο να γίνει ο αγώνας των Νάσου Αργυρόπουλου και Σταύρου Εξακουστίδη.

Η Μαρία κέρδισε. Κέρδισε εμπειρία, κάτι που για έναν αθλητή είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα κι εμείς βάσει της σημερινής της εικόνας θα θέλαμε να την ξαναδούμε στο θρυλικό ρινγκ του K1. Ελπίζουμε το ίδιο και οι Ιάπωνες promoters.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά