fbpx

Στο Τόκιο Ηρακλής Μέρτογλου και Μαρία Νέλλα για το μεγάλο αγώνα στο επετειακό K1 Rebirth (αποκλειστικές φώτο)

Στο Τόκιο Ηρακλής Μέρτογλου και Μαρία Νέλλα για το μεγάλο αγώνα στο επετειακό K1 Rebirth (αποκλειστικές φώτο)

Στο Τόκιο βρίσκονται εδώ και ένα εικοσιτετράωρο Ηρακλής Μέρτογλου και Μαρία Νέλλα για το μεγάλο αγώνα στο επετειακό K1 Rebirth για τα 30 χρόνια παρουσίας του promotion.

Η αθλήτρια από το EFL Academy θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου την πολύ έμπειρη Ιαπωνέζα Miyuu Sugawara στα -45kg, στη μεγαλύτερη πρόκληση που της έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Η Miyuu, που νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι βρέθηκε αντιμέτωπη με την Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, γνωρίζει πολύ καλά τη διοργάνωση αφού έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο ρινγκ του K1 WGP.

Η Μαρία συμμετείχε στην επίσημη φωτογράφιση του promotion πριν την αυριανή ζύγιση που θα είναι και το τελευταίο στάδιο πριν το μεγάλο αγώνα στο θρυλικό ρινγκ της Yokohama arena.

Αν μη τι άλλο η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια έχει μια τεράστια ευκαιρία μπροστά της και η εμπειρία πάρα το όποιο αποτέλεσμα θα είναι μεγάλη παρακαταθήκη για τη συνέχεια της επαγγελματικής της πορείας στο Kickboxing.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά