fbpx

Ολοκληρώθηκε η ζύγιση Buakaw – Kido για το Rajadamnern World Series (pics & vid)

Ολοκληρώθηκε η ζύγιση Buakaw – Kido για το Rajadamnern World Series (pics & vid)

Ολοκληρώθηκε η ζύγιση του 41χρονου Ταϊλανδού, 2 φορές πρωταθλητή K1 MAX Buakaw Banchamek και του 40χρονου Ιάπωνα βετεράνου του K1 MAX Yasuhiro Kido στο Rajadamnern World Series “Legend of Rajadamnern” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Ο Ιάπωνας, με ντεμπούτο στο K1 MAX το μακρινό 2005, έχει αντιμετωπίσει πληθώρα γνωστών αθλητών όπως ο Andy Souwer, ο Albert Kraus, ο Artur Kyshenko και ο Murthel Groenhart αλλά ποτέ δε βρέθηκε απέναντι από τον Ταϊλανδό.

Ο Buakaw προετοιμάζεται για μια σειρά πολύ δυνατών αγώνων πλησιάζοντας προς το τέλος της καριέρας του. Μετά τον Kido θα αντιμετωπίσει τον εταίρο θρύλο του Muaythai Saenchai τον Νοέμβριο σε αγώνα με γυμνά χέρια (bare knuckle) ενώ έχει ακόμα ένα αγώνα κλεισμένο τον Δεκέμβρη στο RWS χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον αντίπαλο. Ο Buakaw έχει κλείσει και μια μεγάλη πυγμαχική μάχη με τον Manny Pacquiao που φημολογείται οτι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Να σημειώσουμε ότι στο ρινγκ του Rajadamnern stadium όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες πρόσφατα ανέβηκε η Φανή Πελούμπη ενώ στις 24 Σεπτεμβρίου θα κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση ο Άγγελος Γιακουμής.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο από τη ζύγιση και το staredown του Ταϊλανδού με τον Ιάπωνα.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά