fbpx

Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ»: Με αυτό το μήνυμα η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας ανακοινώνει ότι προχωρά σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρεται:

Σας ενημερώνουμε ότι η διοίκηση και το προσωπικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους πληγέντες κατοίκους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αναλαμβάνουν πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές και τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας.

Μήνυμα συμπαράστασης στέλνει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης: «Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους και στεκόμαστε δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Προχωράμε άμεσα στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel και υπέστησαν ανεπανόρθωτες ζημιές και καταστροφή των περιουσιών τους. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες, σε Σωματεία, Ομοσπονδίες και σε όλη την αθλητική οικογένεια να συνδράμουν και να ενημερώσουν τα μέλη τους, ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης είναι δυνατόν. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε ακόμα ένα μάθημα ανθρωπιάς, να γίνουμε μια αγκαλιά ενότητας και προσφοράς και να εκφράσουμε εμπράκτως τη συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας. Όλοι μαζί μπορούμε και θα το καταφέρουμε. Είμαστε δίπλα τους».

Όσοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης:

– Εμφιαλωμένα νερά

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας, (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, ζυμαρικά κ.α)

– Είδη ρουχισμού (καθαρά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, χειμερινές μπότες, παλτό, κασκόλ, γάντια, κλπ)

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακοι, μαξιλάρια, σκηνές, πετσέτες, σεντόνια

– Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας)

– Βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη, κρέμες, μπιμπερό κλπ)

– Αντικείμενα για ηλικιωμένους (πάνες ακράτειας κλπ)

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί, κλπ)

– Ξηρά τροφή για κατοικίδια

– Φακούς και Powerbanks (Φορητοί Φορτιστές)

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συγκεντρώνεται καθημερινά, από τις 8:00 π.μ μέχρι τις 16:00 μ.μ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 9, στην Αθήνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της Ομοσπονδίας στο τηλ.: 210 86 74 884 και κιν: 697 9682810

Η συγκέντρωση των ειδών για τις πληγείσες περιοχές και τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας γίνεται υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με τους πληγέντες δήμους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά