fbpx

Στην 9η θέση της γενικής κατάταξης του πίνακα μεταλλίων η Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης

Στην 9η θέση της γενικής κατάταξης του πίνακα μεταλλίων η Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης

Με την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Kickboxing στην Κωνσταντινούπολη, η χώρα μας βρέθηκε στην θέση της γενικής κατάταξης του πίνακα μεταλλίων.

Η εθνική μας ομάδα θα επιστρέψει με 10 χρυσά, 11 αργυρά και 28 χάλκινα μετάλλια στις βαλίτσες της, με την Ελλάδα να κατακτά συνολικά 49 μετάλλια.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι στην πρώτη θέση βρέθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο με 97 μετάλλια (48-27-22), στη δεύτερη θέση η Βουλγαρία με 89 μετάλλια (30-23-36) και στην τρίτη θέση η Ουγγαρία η οποία είχε τη μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στο πρωτάθλημα με 120 στο σύνολο αλλά με λιγότερα χρυσά από Ηνωμένο Βασίλειο και Βουλγαρία (29-35-56).

Η ελληνική αποστολή έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα με 133 αθλητές όντας η 3η χώρα σε συμμετοχές (174), πίσω από Ουγγαρία (206 συμμετοχές, 140 αθλητές) και την οικοδέσποινα Τουρκία (269 συμμετοχές, 267 αθλητές).

Αξιοσημείωτος είναι και ο αριθμός των 40 προπονητών – αφανών ηρώων που συνόδεψαν και καθοδήγησαν τους 133 αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην Κωνσταντινούπολη μας εκπροσώπησαν επάξια και οι διεθνής διαιτητές από το Σώμα Διαιτησίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing, με επικεφαλής την Παναγοπούλου Ελευθερία και τους Παπαντωνίου Φίλιππο, Ροδοπούλου Ευθυμία, Κρικλάνη Λουίζα και Γιαγκιόζη Αντώνη.

_cuva

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά