fbpx

ΕΛΟΚ: Aπορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της

ΕΛΟΚ: Aπορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της

Με την 4720/2023 Απόφαση που δημοσιεύθηκε την 14.8.2023 το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των Μάριου Σιταρά και Δήμητρας Θεοδώρου κατά της ΕΛ.Ο.Κ., με την οποία οι αιτούντες ζητούσαν:

1. Tην αναστολή του διαιτητικού έργου των διαιτητών κ.κ. Αναστασιάδη και Αρσενιάδη μέχρι την διερεύνηση της από 16.2.2023 αναφοράς του Μάριου Σιταρά από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας,

2. Nα υποχρεωθεί η ΕΛΟΚ να εξαιρέσει τους διαιτητές Αρσενιάδη και Αναστασιάδη από την άσκηση διαιτητικού έργου στους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει η ανήλικη θυγατέρα τους,

3. Nα καταβάλει η ΕΛ.Ο.Κ. την δικαστική τους δαπάνη.

Υπέρ των αιτούντων Μάριου Σιταρά και Δήμητρας Θεοδώρου, κατέθεσε ο Σπυρίδων Δρακόπουλος του Χρήστου, επικαλούμενος την ιδιότητα του ως γενικού αρχηγού του Α.Σ.Ε. Δούκα.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι οι ενέργειες που έλαβαν χώρα με υπαιτιότητα του Μάριου Σιταρά δεν δύνανται να αποδώσουν βασιμότητα στο αίτημα του, το οποίο κρίνεται αβάσιμο και απορριπτέο στο σύνολο του.

Το Δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη του τις Δηλώσεις – Διαμαρτυρίες των 29 Διαιτητών, καθώς δεν προσκομίσθηκαν σε αυτό, ώστε να συντρέχει λόγος διαβίβασης αυτών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, όπως ψευδώς και παραπλανητικώς επιχειρούν να διαδώσουν από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι γνωστοί άνθρωποι που επιβουλεύονται την ανάπτυξη του αθλήματος.

Καταδικάζονται οι Μάριος Σιταράς και Δήμητρα Θεοδώρου στην καταβολή δικαστικών εξόδων προς την ΕΛΟΚ ποσού 300 Ευρώ.

ΠΗΓΗ:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά