fbpx

Legends Final Combat chapter 1, η φιλοσοφία του!

Legends Final Combat chapter 1, η φιλοσοφία του!

Το LEGENDS FINAL COMBAT (LFC) Είναι μια διοργάνωση αθλητικής αρετής και αλληλεγγύης, που συνδυάζει το πάθος για τον αθλητισμό με την προσφορά στην κοινωνία.

Στόχος: Στο LFC, ο κύριος μας στόχος είναι να αναδείξουμε την μαχητικότητα και το ταλέντο των αθλητών μας στη μαχητική σκηνή. Με πάθος και αποφασιστικότητα, οι αθλητές μας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Αλληλεγγύη: Το LFC είναι επίσης μάχες για έναν ανώτερο σκοπό πέραν της προσωπικής φιλοδοξίας. Διαθέτουμε μέρος των εσόδων μας για το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, μια οργάνωση που καταπολεμά την παιδική κακοποίηση και παρέχει σημαντική υποστήριξη σε παιδιά που το χρειάζονται. Έτσι, κάθε αγώνας μας είναι ένα βήμα προς την καλύτερη κοινωνία.

Καταπολέμηση της Σιωπής: Με τον υπότιτλο “?????? ????????: ???????? ??? ?????? ?? ???????,” το LFC αγωνίζεται επίσης για να σπάσει τη σιωπή που περιβάλλει την παιδική κακοποίηση. Θέλουμε να είμαστε φωνή για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια.

Διαφάνεια: Στο LFC, η ασφάλεια και η διαφάνεια είναι προτεραιότητες. Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες K1, με τους καλύτερους διαιτητές για να διασφαλίσουν την δίκαιη διεξαγωγή τους.

Ανταμοιβές: Στο LFC, οι αθλητές ανταμείβονται χρηματικά έπαθλα για κάθε αγώνα που τελειώνει με καθαρό νοκ άουτ, αναγνωρίζοντας την αποφασιστικότητα και το ταλέντο τους, ενώ καταργούμε τα μετάλλια δίνοντας σε όλους κύπελλο.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του LFC και να στηρίξουμε την αθλητική αρετή και την αλληλεγγύη!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά