fbpx

Με το βλέμμα στο χρυσό η Αγγελική Σδούγα, δεν τα κατάφερε η Γκολφινοπούλου

Με το βλέμμα στο χρυσό η Αγγελική Σδούγα, δεν τα κατάφερε η Γκολφινοπούλου

Η Αγγελική Σδούγα με επιβλητική εμφάνιση επί της Busra Daskin από την Τουρκία «χτυπάει» το χρυσό στον τελικό των 40 κιλών την Παρασκευή, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αγγλίδα Teigan King.

Η Σδούγα στο σημερινό αγώνα δεν αντιμετώπισε σε κανένα σημείο πρόβλημα. Μπήκε από την αρχή να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και το έκανε. Στον πρώτο γύρο «καθάρισε» νωρίς κερδίζοντας ένα μέτρημα, στο δεύτερο η Τουρκάλα δέχτηκε επίσημη παρατήρηση κι έτσι ο τρίτος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και το μυαλό όλων ήταν στον τελικό της Παρασκευής.

Για την κατηγορία των 70 κιλών η Βασιλική Γκολφινοπούλου αντιμετώπισε το φαβορί για το χρυσό, Ουκρανή, Ilona Didenko. Η αθλήτρια της Παναχαϊκής ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι είχε παρά πολύ δύσκολο έργο. Κόντραρε την Didenko, κατέθεσε την ψυχή της στο ρινγκ, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. 

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά