fbpx

Ασημένιο μετάλλιο στο Sanda για Δέσποινα Αποστολίδου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου στην Τουρκία

Ασημένιο μετάλλιο στο Sanda για Δέσποινα Αποστολίδου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου στην Τουρκία

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει η Δέσποινα Αποστολίδου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου που πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας από τις 14 έως τις 17 Αυγούστου.

Η αθλήτρια του Απόστολου Αποστολίδη από το Fight Academy Περάματος οπου αγωνίστηκε στο στυλ του Sanda σε μια πρόβα για το επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βρέθηκε αντιμέτωπη στα προημιτελικά με Τουρκάλα αθλήτρια και στα ημιτελικά με Σέρβα αθλήτρια παίρνοντας τις νίκες και φτάνοντας στο τελικό όπου βρέθηκε απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Η Δέσποινα η οποία το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από τραυματισμούς, έφτασε με ελλειπή προετοιμασία στο πρωτάθλημα μιας και η συμμετοχή ήταν πολύ πιο σημαντική από τη διάκριση, χωρίς το μετάλλιο να είναι στόχος. Παρόλα αυτά, κόντρα στα ιατρικά προγνωστικά και στην αγωνιστική της ετοιμότητα, κοντραρίστηκε στα ίσια με την αντίπαλο της και λίγο έλειψε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, κάτι που όπως αναφέρει ο προπονητής και πατέρας της, της στέρησαν οι ομοεθνείς με την αντίπαλη αθλήτρια κριτές με τις αποφάσεις τους.

Η Δέσποινα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κάτι που ίσως να μην ήταν το ζητούμενο σε αυτή τη διοργάνωση σε αντίθεση με το τεστάρισμα σε αντοχή και αγωνιστική κατάσταση να είναι κύριος σκοπός συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.

Και αν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, απροετοίμαστη και μετά από τραυματισμό φτάνει τόσο κοντά στο χρυσό, φανταστείτε τι έχουμε να δούμε στο Παγκόσμιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά