fbpx

Epic! Η παρουσίαση του Άγγελου Μαρτίνου στη συνέντευξη τύπου του Κ-1 για τον αγώνα του στο Τόκυο (video)

Epic! Η παρουσίαση του Άγγελου Μαρτίνου στη συνέντευξη τύπου του Κ-1 για τον αγώνα του στο Τόκυο (video)

Σε μία από τις ιστορικότερες διοργανώσεις του εμβληματικού Κ-1, που σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την αναγέννηση μιάς διοργάνωσης, που έκανε να λατρευτεί το άθλημα παγκοσμίως συμμετέχει και ο δικός μας Άγγελος Μαρτίνος. Στις 10 Σεπτεμβρίου αγωνίζεται στο επετειακό K-1 ReBirth για τα 30 χρόνια ιστορίας του promotion, με τον Ιάπωνα πρωταθλητή K-1 Gunji Taito σε ένα εκρηκτικό super fight στα 57,5κιλά.

Στη γωνία του θα είναι ο προπονητής του από το FKK Θανάσης Καρούσος που θα ταξιδέψει μαζί του για τον αγώνα στην Yokohama arena. Πίσω από αυτό το ματσάρισμα δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Στέλιο Πολίτη με την επαγγελματική αγωνιστική ομάδα του Gods of War, που ακριβώς ένα μήνα πριν μας έκανε να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές με την Δήμητρα Αγαθαγγελίδου να πατάει στα Ιαπωνικά ρινγκ. Ο Πολίτης θα είναι και αυτός παρών σε αυτό το μεγάλο ραντεβού και σίγουρα δεν θα γυρίσει με άδεια χέρια!

Δείτε το βίντεο με την επίσημη ανακοίνωση του αγώνα Gunji Taito VS Άγγελος Μαρτίνος στην συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης:

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά