fbpx

GAMMA: Στο Παγκόσμιο Αλεξανδρούπολης πέφτουν οι συμμετοχές βροχή

GAMMA: Στο Παγκόσμιο Αλεξανδρούπολης πέφτουν οι συμμετοχές βροχή

Μετά την Σιγκαπούρη το 2019 και το Άμστερνταμ το 2021 η χώρα που επιλέχθηκε για το 2023 είναι η Ελλάδα και ο φάκελος που είχε υποβληθεί στην Παγκόσμια Ομοσπονδία GAMMA από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης πέρασε με άριστα.

H Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ U18. Αναμένονται περισσότεροι από 300 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο που μαζί με τους συνοδούς τους θα ξεπεράσουν τους 2.000 επισκέπτες για τις τρείς ημέρες που θα διαρκέσει η διοργάνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Θόδωρος Βουρδόλης έχει πάρει την διοργάνωση “προσωπικά” δηλώνοντας ότι “η διοργάνωση θα είναι άψογη όπως ήταν άλλωστε και η προηγούμενη συνάντηση αθλητών ΜΜΑ που έγινε προ μηνών στην Αλεξανδρούπολη. Αυτό άλλωστε ήταν και η αιτία που ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πέτυχε την εξασφάλιση αυτής της παγκόσμιας διοργάνωσης που θα προκαλέσει σημαντική τουριστική κίνηση σε εποχή που δεν περιλαμβάνεται στην κορυφή της σεζόν”.

Η πρώτη αποστολή που δήλωσε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ που θα διεξαχθεί στις 27-28-29-30 Σεπτεμβρίου και 01 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη είναι η εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ακολούθησαν οι εθνικές αποστολές Ιαπωνίας, Ιράν, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Αζερμπαϊτζάν, Γερμανίας, Ταϊλάνδης, Γαλλίας, ενώ νέες συμμετέχουσες χώρες ανακοινώνονται κάθε μέρα

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά