fbpx

Αναχώρησε η εθνική ομάδα για το Μάριμπορ

Αναχώρησε η εθνική ομάδα για το Μάριμπορ

Στη Σλοβενία βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας για να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 25 Αυγούστου, στο Μάριμπορ. 

Η Ελληνική Αποστολή αναχώρησε από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε εξαιρετικό κλίμα, με μόνο στόχο να διαπρέψει ακόμη μία φορά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής μας, Αρτούρ Μικαελιάν βρέθηκε κοντά στην Ελληνική Αποστολή, έδωσε τις θερμότερες ευχές του και εκδήλωσε την πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει μετάλλια και να δείξει σε όλη την Ευρώπη το υψηλό επίπεδο και την κλάση της. 

“Καλή επιτυχία” ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης στους αθλητές και στις αθλήτριες της Εθνικής μας Ομάδας, μέσω βιντεοκλήσης, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος  της ΕΟΠ εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στις ικανότητές τους και την πίστη του ότι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους παρότρυνε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο ρινγκ, να αγωνιστούν με ψυχή και να απολαύσουν κάθε στιγμή της μοναδικής αυτής εμπειρίας να εκπροσωπήσουν την χώρα μας. Τέλος, τους παρακίνησε να είναι ενωμένοι και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. 

Η Ελληνική Αποστολή αποτελείται από τους εξής Αθλητές και Αθλήτριες:

▪️ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

4Ο ΚΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

42 ΚΙΛΑ ΖΕΡΒΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

44 ΚΙΛΑ ΣΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 

48 ΚΙΛΑ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

52 ΚΙΛΑ ΝΤΟΥΜΑΖΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

70 ΚΙΛΑ ΤΣΑΠΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

▪️ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

40 ΚΙΛΑ ΣΔΟΥΓΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

46 ΚΙΛΑ ΜΠΟΤΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

48 ΚΙΛΑ ΛΕΟΝ ΜΑΡΙΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

52 ΚΙΛΑ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

66 ΚΙΛΑ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

▪️ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΒΕΖΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΥΜΑΖΙΟΣ

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων https://www.facebook.com/dynamicapexsports

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά