fbpx

Αγώνας βόμβα για τον Άγγελο Μαρτίνο στο K1 της Ιαπωνίας μέσω Στέλιου Πολίτη

Αγώνας βόμβα για τον Άγγελο Μαρτίνο στο K1 της Ιαπωνίας μέσω Στέλιου Πολίτη

Ανακοινώθηκε αγώνας “βόμβα” για τον Άγγελο Μαρτίνο στις 10 Σεπτεμβρίου στο K1 της Ιαπωνίας, όπου θα αγωνιστεί στο K1 ReBirth για τα 30 χρόνια ιστορίας του promotion με Ιάπωνα πρωταθλητή.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του Θανάση Καρούσου και παγκόσμιος πρωταθλητής ISKA, μετά τη μεγάλη εμφάνισή του στο WLF στην Κίνα, παίρνει τη σημαντικότερη ευκαιρία στη μέχρι στιγμής επαγγελματική του καριέρα αντιμετωπίζοντας τον Ιάπωνα πρωταθλητή του K1 Gunji Taito σε ένα εκρηκτικό super fight στα 57,5kg. Στη γωνία του θα είναι ο προπονητής του από το FKK Θανάσης Καρούσος που θα ταξιδέψει μαζί του για τον αγώνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Yokohama arena και πίσω από αυτό το ματσάρισμα δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Στέλιο Πολίτη με την επαγγελματική αγωνιστική ομάδα του Gods of War.

Να σημειώσουμε ότι ο Στέλιος Πολίτης έχει ανοίξει για τα καλά τον δρόμο για τους Έλληνες αθλητές στις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως και θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις βόμβες. Φυσικά θα είναι παρών στη μεγάλη μάχη του Έλληνα πρωταθλητή στην Ιαπωνία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά