fbpx

Έρχεται το Scorpion Boxing Prive “The Grande” στις 22 Οκτωβρίου

Έρχεται το Scorpion Boxing Prive “The Grande” στις 22 Οκτωβρίου

Ένα απολαυστικό βράδυ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι της πυγμαχίας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Scorpion Boxing Prive “the Grande” του Γιώργου Σαριδάκη αφού η κάρτα με τα ονόματα των αθλητών που θα αγωνιστούν μόνο για κάτι τέτοιο σε προδιαθέτει.

Μετά τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες του promotion με διοργανώσεις εντός αλλά και εκτός Αθήνας, ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα πιο… grande!

Ονόματα “φωτιά” που μόνο σε main event άλλων διοργανώσεων μπορείς να συναντήσεις, το Scorpion και η ομάδα του τα μάζεψε σε μια βραδιά. Κανονικό “All Stars”.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Παύλος Τσαγκράκος, Γιάννης Φεζουλάι, Θοδωρής Ριτζάκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιάννης Μανουηλίδης, Χρήστος Σούλας, Παναγιώτης Πανταζής, Παύλος Μήσιας, Βαγγέλης Χατζής, Νίκος Αγκαράι, Χρήστος Γεροδήμος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Τάσος Βαγγελόπουλος και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι Α’ κλάσης αθλητές, έρχεται και το ονομα του Γιάννη Στοφορίδη να σε κάνει να ανυπομονείς για τη βραδιά.

Ζευγαρώματα μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί με εξαίρεση τη ματσάρα ανάμεσα σε Νίκο Αγκαράι και Χρήστο Σούλα. Πληροφορίες θέλουν τη ρεβάνς του Θοδωρή Ριτζάκη με το Γιάννη Μανουηλίδη να πραγματοποιείται εκείνο το βράδυ.

Δικαιωματικά το Scorpion Prive βρίσκεται στην κορυφή των αμιγώς πυγμαχικών διοργανώσεων και το αποδεικνύει σε κάθε του event.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά