fbpx

Ψυχωτική επιμονή του Σκοπιανού, βρήκε άλλον Έλληνα να αγωνιστεί για “Μακεδονία” – Ελλάδα

Ψυχωτική επιμονή του Σκοπιανού, βρήκε άλλον Έλληνα να αγωνιστεί για “Μακεδονία” – Ελλάδα

Αρχίζει και γίνεται πολύ περίεργη η όλη κατάσταση και η εμμονή του να πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε ένας αγώνας “”Μακεδονία”-Ελλάδα” στο ρινγκ, σε μια ¨αθώα¨ Ελβετική διοργάνωση. Προφανώς παίζουν πολλά χρήματα από πίσω σαν δόλωμα. Μετά την παλληκαρήσια άρνηση του Μάριου Μπλάνα και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε βλέπουμε μία ψυχωτική και ύποπτη επιμονή του Ντάνιελ Στεφανόφσκι να αγωνιστεί οπωσδήποτε με Έλληνα και ανακοίνωσε τον νέο του αντίπαλο!

Αντιγράφω τη Σκοπιανή ιστοσελίδα Ippon.mk “Ο Ντάνιελ Στεφανόφσκι βρήκε γρήγορα άλλον Έλληνα: Νέος αντίπαλος, ίδιο αποτέλεσμα” ο τίτλος…και συνεχίζει

Ο Ντάνιελ Στεφανόφσκι βρήκε γρήγορα αντίπαλο για τις 29 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη της Ελβετίας, αφού ακυρώθηκε από τον Έλληνα Μπλάνα. Ο “Μακεδονομάχος” θα πολεμήσει πλέον τον Κυριακίδη, επίσης Έλληνα, σε αγώνα Prestige υπό την αιγίδα της promotion Reunion. «Νέος αντίπαλος, ίδιο αποτέλεσμα», σχολίασε ο Στεφανόφσκι στο Facebook.

Ο Βαλεντίνος Κυριακίδης, ελπίζουμε να έχει αντιληφθεί το διακύβευμα και να ρίξει με τη σειρά του άκυρο, σε έναν αγώνα με έντονο, όπως φαινόταν μέχρι τώρα, το Εθνικιστικό στοιχείο και την ανθελληνική προπαγάνδα, εκτός και αν έχει πάρει σοβαρές εγγυήσεις (έτσι ακούγεται) ότι δεν θα υπάρχει Εθνικιστικό χρώμα και καταπάτηση – προσβολή των διμερών συμφωνιών περί ονόματος, Εθνικών συμβόλων κτλ.

Εννοείται ότι ο Κυριακίδης θα τα δώσει όλα και θα θέλει να επικρατήσει του Σκοπιανο-Ελβετού μέσα στο σπίτι του, (πιθανώς με το Λέβαν Γκουρούλι στη γωνία του) αλλά η έκβαση του αγώνα δεν έχει την παραμικρή σημασία, πάντα κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει. Το έγραψα με τον Μπλάνα, το γράφω και τώρα, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχει Έλληνας αθλητής σε αυτή τη διοργάνωση που όσο πάει γίνεται και πιο περίεργη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά