fbpx

Κοινές προπονήσεις της εθνικής ομάδας Kickboxing στα στυλ του ρινγκ εν όψει Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Κοινές προπονήσεις της εθνικής ομάδας Kickboxing στα στυλ του ρινγκ εν όψει Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Μια σειρά κοινών προπονήσεων έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα η Εθνική ομάδα Kickboxing στα στυλ του ρινγκ εν όψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 25 Αυγούστου ως τις 3 Σεπτέμβρη.

Η αρχή έγινε στο 3ημερο Legends Summer Camp στα Καμμένα Βούρλα με τους αθλητές της εθνικής ομάδας στα στυλ του ρινγκ να είναι παρόντες, ξεκινώντας την προετοιμασία τους. Οι προπονήσεις έγιναν σε άριστο κλίμα με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Μπάμπη Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο να ηγούνται αυτών. Στο πλάι τους οι Γιώργος Χαλκίδης και Νίκος Μέμμος συνεισφέροντας στο έπακρο με την εμπειρία και τη γνώση τους.

Επόμενη συνάντηση της εθνικής ομάδας ήταν στη σχολή BG Kickboxing Academy Μενιδίου όπου συνεχίστηκε η σκληρή δουλειά από αθλητές και προπονητές με ενότητα και προσήλωση στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γιώργος Χαλκίδης, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μαυροματίδης, Αντώνης Καραδήμας, Φωτεινή Σταματοπούλου και Νίκος Χονδροδήμος ήταν παρόντες καθοδηγώντας τους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Πιο πρόσφατη στάση των αθλητών και των προπονητών της εθνικής ομάδας Kickboxing αυτή στη σχολή των Fighters Athanasopoulos στην Παλλήνη, μια εξαιρετική σχολή πλήρως εξοπλισμένη, καλύπτοντας τις ανάγκες των αθλητών στο έπακρο. Σχολές όπως BG Kickboxing Academy, West Warriors, MR. KO Tzaferis, Underground Fight Gym, Chondrodimos team και φυσικά οι οικοδεσπότες Fighters Athanasopoulos ήταν παρόντες, με τους αθλητές τους βοηθώντας στο δύσκολο έργο της εθνικής ομάδας.

Να επισημάνουμε οτι σε όλες τις συναντήσεις για κοινές προπονήσεις των αθλητών της εθνικής ομάδας το παρών έδωσαν και διακεκριμένοι αθλητές που δεν είναι μέλη της εθνικής αλλά προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν στο δύσκολο έργο της προετοιμασίας παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Αυτό που σίγουρα μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιος ο οποίος παρακολουθεί την πορεία της εθνικής ομάδας Kickboxing τα τελευταία χρόνια, είναι η ενότητα και η προσήλωση στον κοινό στόχο με αποτέλεσμα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO όχι μόνο να φέρνει στη χώρα μας διακρίσεις, αλλά να έχει εδραιωθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες δυνάμεις στον παγκόσμιο χάρτη του αθλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά