fbpx

Περί Κουτσογεωργοπούλου ο λόγος και ο αγώνας της με την Preston (vid αγώνα)

Περί Κουτσογεωργοπούλου ο λόγος και ο αγώνας της με την Preston (vid αγώνα)

Έχω την εντύπωση ότι για την Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, με αφορμή τον αγώνα της, στο Artemis Fight Night 4, του Στέλιου Πολίτη, στις 15 Ιουλίου στο Μαρούσι, πολλά γράφτηκαν (καλό αυτό) λίγοι έπεσαν μέσα.

Για όσους ξέρουν την Κατερίνα σαν αθλήτρια και τις επιτυχίες της ως ερασιτέχνης και τις δυνατότητες της, ξέρουν πολύ καλά ότι δεν ήταν Super Katerina όσο ωραίος και να είναι ο τίτλος. Ο πιο σωστός, αλλά αντιεμπορικός τίτλος, θα ήταν “Κατερίνα 30%” τόσο χρειάστηκε να καταθέσει στο ρινγκ και ίσως λέω και πολλά.

Επίσης κανείς δεν αναφέρει το πυγμαχικό ρεκόρ της συμπαθούς Αγγλίδας Daisy Preston, όπως είθισται οι αριθμοί να συνοδεύουν πάντα τους δύο αντιπάλους, λες και είναι κάποιο μυστικό. Με ποια έπρεπε δηλαδή να παίξει η Κουτσογεωργοπούλου για να είναι ικανοποιημένοι; Ή Preston είχε 0-7-1 δηλαδή 8 επαγγελματικούς αγώνες, αλλά χωρίς νίκη. Χωρίς να ξέρεις τους αντιπάλους από τα νούμερα ποιόν δίνεις φαβορί; Την Ελληνίδα, με έναν αγώνα και μία νίκη στην έδρα της ή την Αγγλίδα με 8 επαγγελματικούς αγώνες, με πιο έμπειρες αντιπάλους από την Κουτσογεωργοπούλου; Μήπως θεωρητικά ήταν οι πιθανότητες 40-60 υπέρ της Preston; Θεωρητικά πάντα…

Στον πραγματικό κόσμο του ρινγκ τώρα, έχω την εντύπωση ότι η Κατερίνα με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας της Golden Corner – Γιδάκος Team, πήρε το μάξιμουμ που μπορούσε από αυτόν τον αγώνα. Για αρχή έπαιξε πριν τελειώσει η σεζόν καθώς είχε μόλις ακυρωθεί ο αγώνας της στην Αγγλία. Πήρε την εμπειρία 4 επαγγελματικών γύρων, παίζοντας σαν τη γάτα με το ποντίκι, κάνοντας ότι ήθελε, κρατώντας ζωντανή την Preston μέχρι τον 4ο γύρο. Έγραψε τελικά νίκη με νοκ άουτ (ΤΚΟ) φτιάχνοντας το ρεκόρ της.

Η Preston λόγω εθνικότητας αλλά και με ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ, κάτι σαν “προσευχόμενος μάντης με γάντια”, ήθελε προσοχή μέχρις ενός σημείου και την πήρε. Να σημειωθεί ότι έφυγε τελευταία από το Αμαλίειο Θέατρο σχολιάζοντας τον αγώνα με την ομάδα της.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για 4χ3 στα 53κ. υπό την αιγίδα του ΣΕΠ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά