fbpx

Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων: Οι προσπάθειες της Μαρίας Ευανθίας Ντασιονάκη (video αγώνων)

Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων: Οι προσπάθειες της Μαρίας Ευανθίας Ντασιονάκη (video αγώνων)

Με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Πλοέστι της Ρουμανίας να ολοκληρώνεται, αρχίζουμε να βλέπουμε τις προσπάθειες των παιδιών της Εθνικής μας ομάδας, προσπάθειες, οι οποίες παρά το αποτέλεσμα ήταν σημαντικές.

Η Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη, αθλήτρια του ΑΣ Μίνωα και του υπερήφανου μπαμπά Νίκου Ντασιονάκη, έδωσε έναν αγώνα και κάτι, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Κι εξηγούμε γιατί. Στον πρώτο αγώνα η Μαρία-Ευανθία μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και το έκανε. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ήταν ο αγώνας, με την άτυχη Κροάτισσα Dorothea Vencl να μην προλαβαίνει να τελειώσει ούτε τον πρώτο γύρο και με επίσημο αποτέλεσμα RSC.

Στο δεύτερο της αγώνα με αντίπαλο την Golinelli Amina από την Ιταλία, σε ένα παιχνίδι με αμείωτη ένταση που συνοδεύτηκε από τρομερή εμφάνιση και από τις 2 αθλήτριες και που απέδειξαν ότι δίκαια έφτασαν και οι 2 στον ημιτελικό επικράτησε η πιο έμπειρη Ιταλίδα, η Ντασιονάκη όμως απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη για ψηλά.

Δείτε τους αγώνες της Μαρία-Ευανθίας στα παρακάτω βίντεο

EUBC Junior European Boxing Championships: Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη vs Dorothea Vencl (26 Ιουλίου 2023)

YouTube video

EUBC Junior European Boxing Championships: Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη vs Golinelli Amina (28 Ιουλίου 2023)

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά