fbpx

Road to ONE: Δεν τα κατάφερε ο Παύλος στον ημιτελικό (video αγώνα)

Road to ONE: Δεν τα κατάφερε ο Παύλος στον ημιτελικό (video αγώνα)

Πολύ δύσκολο βράδυ είχε ο Παύλος Κοχλιαρίδης στα ημιτελικά του Road to ONE απέναντι στο Ρουμάνο Claudiu Istrate.

Ο αθλητής του Νάσου Γλυκή με τον Στέλιο Πολίτη όπως πάντα στη γωνία του παρέταξε τα χαμηλά λακτίσματα απέναντι στα δυνατά και εκρηκτικά σερί με τα χέρια του Ρουμάνου, ο οποίος 40 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου γύρου κατάφερε με ένα πολύ δυνατό αριστερό κροσέ να ρίξει τον Παύλο και να πάρει μέτρημα. Μια εξέλιξη που έγυρε κατά πολύ την ζυγαριά σ ένα παιχνίδι εκτός έδρας.

Ο Παύλος με όπλο τα χαμηλά λακτίσματα στη συνέχεια, προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα, με τον Ρουμάνο να δείχνει ότι δεν πατάει καλά στο αριστερό του πόδι. Παρόλα αυτά δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στον δεύτερο. Αντιθέτως ο Ρουμάνος συνέχισε, πιέζοντας να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά δε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παύλου που πάλεψε μέχρι τέλους δεχόμενος αρκετά χτυπήματα. Ο σκηνοθέτης πάντως του αγώνα “αδίκησε” τον Παύλο καθώς στα highlights επέλεγε μονόπλευρα θεαματικά στιγμιότυπα.

Στον τρίτο γύρο το ματς εξελίχθηκε σχεδόν στο ίδιο μοτίβο μέχρι τα μισά του γύρου όπου ο Παύλος δέχτηκε ένα αντικανονικό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Μετά από αρκετά μεγάλη διακοπή για να επανέλθει από το χτύπημα, οι δυο αθλητές φανερά κουρασμένοι δεν έκαναν και πολλά μέχρι το τελευταίο καμπανάκι το οποίο βρήκε τον Ρουμάνο νικητή με ομόφωνη απόφαση, μετά από μεγάλη μάχη με τον Πόντιο πρωταθλητή μας.

Παρακολουθείστε ολόκληρο τον αγώνα του Παύλου στο παρακάτω βίντεο.

YouTube video

UPDATE: Στον τελικό ο Ρουμάνος αθλητής με το πρώτο χαμηλό λάκτισμα που δέχτηκε αμέσως οδηγήθηκε σε εγκατάλειψη, από τη μεγάλη φθορά που είχε δεχτεί από τα χτυπήματα του Κοχλιαρίδη και εδώ μπαίνει ένα μεγάλο “what if?”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά