fbpx

Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων: Οι προσπάθειες της Ουρανίας Κάντζαρη (video αγώνων)

Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων: Οι προσπάθειες της Ουρανίας Κάντζαρη (video αγώνων)

Με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Πλοέστι της Ρουμανίας να ολοκληρώνεται, αρχίζουμε να βλέπουμε τις προσπάθειες των παιδιών της Εθνικής μας ομάδας, προσπάθειες, οι οποίες παρά το αποτέλεσμα (όποιο κι ήταν αυτό) ήταν σημαντικές.

H ΟυρανίαΚάντζαρη, αθλήτρια του Ηλία Πελεκούδα και του ΑΣ Μίλωνα Πατρών, αντιμετώπισε την Εcrin Ozkan. Σε έναν αγώνα που δεν κράτησε ούτε έναν γύρο η Ουρανία πήρε 3 γρήγορα «μετρήματα» επί της Ozkan και συντόμευσε την παραμονή της στη Ρουμανία. 

Το αριστερό χέρι της Κάντζαρη άνοιγε το δρόμο και το πολύ δυνατό δεξί σημάδευε σαγόνι, αναγκάζοντας (τρις) τον διαιτητή να μετρήσει μέχρι το 8, πριν τελικά διακόψει οριστικά τον αγώνα, στέλνοντας την αθλήτρια μας στις 8 της κατηγορίας της. 

Στον 2ο αγώνα της δεν κατάφερε να “ζευγαρώσει” τις νίκες της σε αυτό το πρωτάθλημα και να περάσει στις 4. Αντιμετώπισε την πολύ έμπειρη και φαβορί για το χρυσό Ιταλίδα Ginevra Muzzi, η οποία εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της δεν άφησε περιθώριο στην μαχητική Κάντζαρη.

Δείτε τους αγώνες της Γεωργίας στο παρακάτω βίντεο

EUBC Junior European Boxing Championships: Ουρανία Κάντζαρη vs Εcrin Ozkan (24 Ιουλίου 2023)

YouTube video

EUBC Junior European Boxing Championships: Ουρανία Κάντζαρη vs Ginevra Muzzi (26Ιουλίου 2023)

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά