fbpx

Mad Dog WKF Tournament summer edition: Ολόκληρη η κάρτα

Mad Dog WKF Tournament summer edition: Ολόκληρη η κάρτα

Το Σάββατο 29 Ιουλίου, την 3η ημέρα του Mad Dog Summer Camp 2023 που θα λάβει χώρα στο Ναύπλιο από 27 έως τις 30 Ιουλίου, θα διεξαχθεί η καλοκαιρινή έκδοση του Mad Dog WKF Tournament στο Θέατρο ΟΣΕ Ναυπλίου.

Ο Άννης Δομετίου και η ομάδα του, θέλοντας να κλείσουν την επιτυχημένη αυτή χρονιά με τη διοργάνωση του καλοκαιρινού camp, δε θα μπορούσαν να παραλείψουν από αυτό μια τελευταία παράσταση του “Τρελού Σκύλου” για αυτή τη σεζόν, μιας διοργάνωσης που γίνεται υπό την αιγίδα της World Kickboxing Federation (WKF).

Εκεί λοιπόν θα δούμε στο main event τον Στέφανο Γκόγκο από Arena team απέναντι στον Ανδρέα Σοφιανό από Giannakopoulos team. Δυνατό ζευγάρωμα στα -71kg, άξιο να σταθεί σαν η κύρια μάχη της βραδιάς.

Κρίνοντας από τα ζευγαρώματα, δυνατές μάχες αναμένονται και στους αγώνες του Μενέλαου Πάμπου από Nak Muay Riot Cyprus εναντίον του Χριστόφορου Φεγγάρη από Patra Kickboxing Academy στα -75kg, του Κωνσταντίνου Τσιρόπουλου από Arena team εναντίον του Αριστείδη Καραλή από Spartan Academy στα -71kg και του Βασίλη Μαλεβίτη από Delis team εναντίον του Βασίλη Κουβακλή από Kaskanis team στα -81kg.

Την κάρτα συμπληρώνουν οι αγώνες του Ηλία Μέλιου από Σπανίδης team με τον Έκτορα Χατζόπουλο από Δύναμη Πειραιά στα -67kg, της Μαρίας Κυριακίδου από Nak Muay Riot team με την Δέσποινα Σταυροπούλου από Spartan Academy στα +71kg, του Αλέξανδρου Γιαννούλη από Κασκάνης team με τον Νίκο Καναβίτσα από Mad Dog Μάστης team στα -70kg, του Δημήτρη Κωτσόπουλου από Arena team με τον Στέλιο Στεργόπουλο από Σασαρίδης team στα -51kg, του Γιώργου Τσιτιρίδη από Σασαρίδης team με τον Βασίλη Σπανίδη από Σπανίδης team στα -60kg, του Νίκου Ταγκαλάκη από EFL Academy με τον Θέμη Χοτζαλάρι από Δύναμη Πειραιά στα -57kg, του Άγγελου Γκούτση από Mad Dog Camp με τον Γιάννη Παππά από Spartan Academy στα -51kg και του Παναγιώτη Καρέλια από Καρέλιας team με τον Αβραάμ Τεπετίδη από Σασαρίδης team στα -31kg.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά