fbpx

Παύλος Κοχλιαρίδης: Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον αγώνα του στο Road to ONE

Παύλος Κοχλιαρίδης: Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον αγώνα του στο Road to ONE

Μετά την απρόσμενη αναβολή του παιχνιδιού που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 27 Μαίου στην Αρμενία, έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Παύλο Κοχλιαρίδη να διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό του Road to ONE και το έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Ο αθλητής του Στέλιου Πολίτη θα αγωνιστεί στις 29 Ιουλίου με τον Ρουμάνο Κλαούντιο Ιστράτε στη Σικελία με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο έμπειρος Ρουμάνος, ο οποίος έχει 80 αγώνες με 57 νίκες, 20 ήττες και 3 ισοπαλίες ενώ στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει και τον Ζερόμ ΛεΜπαννέρ μεταξύ άλλων, δήλωσε για τον αγώνα του με τον Παύλο: “Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να φτάσω μέχρι εδώ κι είμαι ενθουσιασμένος που κυνηγώ την είσοδο στον τελικό. Ο Κοχλιαρίδης είναι ένας πλήρης αθλητής, με ολλανδικό στυλ. Δεν μιλώ πολύ πριν τους αγώνες μου, θα μιλήσω μέσα στο ρινγκ.

Ο Παύλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και δηλώνει πανέτοιμος για αυτή την μονομαχία: “Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου και την ομάδα μου, Politis Team, περήφανα και δυνατά. Είμαι πανέτοιμος να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί απέναντι μου στο ρινγκ“.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά